Sa ei ole sisse loginud.
No Tallinnas on nüüd küll juba talve moodi Praegu on küll täiesti pilves ja tuisk, aga hommikul oli kooliaknast vaadates väga-väga ilus päikesetõus. Siis oli küll kahju, et koolis istuda on vaja.
Eemal
Saaremaal hetkel miski valge asi maas ja rääastad tilguvad. On see Talv? Ei mäleta enam...
Eemal
Oeh, pean kah ikka nädalavahetusel kuskile välja sõitma, kuigi üldiselt pole ma eriti suur lumefänn.
Eemal
Hommikul oli jah fantastiliselt ilus päikesetõus. Karp jäi natukeseks ajaks lahti, natukene hiljem kattis selge taevas end pilvedega ja hakkas meeletult tuiskama. No sellist lumetuisku pole ammu näinud ja ega tulevikus eriti vist enam ei näe ka, niiet minge õue!
Eemal
Tartumaail sajab praegu laia lund ja mina lähen seda püüdma
Eemal
Jõudis otsaga Rakverre tuisk, aknast vaadates on kõik valge, juhuuu! Ja mõeldes sellele, et kohe saabub ka nädalavahetus (no ei saa nädala sees valgel ajal fotokaga välja) on päris head väljavaated pildistamise osas
Eemal
Janek kirjutas:
Jõudis otsaga Rakverre tuisk, aknast vaadates on kõik valge, juhuuu! Ja mõeldes sellele, et kohe saabub ka nädalavahetus (no ei saa nädala sees valgel ajal fotokaga välja) on päris head väljavaated pildistamise osas
Kahjuks ei pruugi seda lund nädalavahetuseks jaguda homme lubab juba vihma,kuid pühapäevane päev peaks jällegi miinuskraadidega tulema (vihm-lumi-vihm-lumi-vihm )
Eemal
mhh, no aitähh
Eemal
Eemal
Hiiumaal ka väike lumi, nüüd juba tuleb vihma selga. Ning päikesetõusu osas pean nõustuma, väga 5 oli.
Eemal
Vaatan, et siin on täitsa live ilmateade - update vingem kui mõnel vastaval portaalil.
Eemal
Raporteerin: 8-10 kraadi sooja, päike paistab, lund ei ole. Kui siis ehk 50-70 km kaugemal e. 800-1000 m kõrgemal, aga seal see-eest juba küllaga.
Eemal
Eemal
Tuul on kohati ikka päris tugev, eriti suurte majade vahel.
http://www.reporter.ee/index.php/2008/0 … umetuisku/
Eemal
Rõõmustage, seni kuni veel on võimalik! Meil siin Saaremaal varsti jälle lumest kübetki maas ei ole - vihma sajab ja sulab täiega.
Tüütu.
Eemal
tjahh. tallinna lähistel sadas täna päeval kohati päris horisontaalis - http://toomasili.com/?pid=321 - tunni ajaga oli lumi juba kõik jäljed kinni katnud ja järjest hullemini tuiskas. praegu aknast välja vaadates näen jälle vihma :S
Eemal
Päeval tuiskas lagedal väljal nii, et silmi lahti teha oli valus. Kätega varjasin nägu. Hetkel 0 kraadi ja mingit peenet uduvihma tuleb.
2 päeva on enamvähem siin kandis (Kosel) mingit lume moodi asja olnud. Eile oli seis selline (mu esimene panoraam nii, et ärge "näkku lööge" ).
Eemal
sellel aastal on juba lund ja külma olnud juba ligi kolm kuud. Kas keegi peale minu on veel juba tüdinenud talvest? Mina tahaks juba näiteks värve näha.
Eemal
Ega enne aprilli neid värve ei tule. Kas on seda lund või mitte. Õnneks pole see talv ka sula olnud, et sumbata poolvedelas lumes ja vaadata, et autod sind täis ei pritsiks. Tundub, et kevad tõotab see aasta huvitav tulevat.
Eemal
Tuleb-tuleb, ostsin võimsama pumba.
Eemal
Haa,ma jälle istun juba kuu aega looduskaunis(kivid ja liiv)Omaanis ja pole veetilkagi taevast näinud tulevat.Üks kohalik kostis mu järelpärimisele vihma kohta-"Võib-olla Oktoobris"
Eemal
Omaanis võib münes kenas oaasis põnevaid linde näha. Mesilasnäppe ja kohalikke jäälinde(kingfisher on küll sobivam nimi), vaenukägu jne. Äkki sealseid orükseid. Neid antiloope on vist liiga vähe, et ette satuks.
Eemal
Kõige põnevamaid asju olen siiski näinud fotopoodide hinnasiltidel
Eemal