Sa ei ole sisse loginud.
Tuttev sooviks seinale tiigri pilti u1,5m kõrget ja 1m laiia.Kust saab kes,teeb ja mis hinnad võiksid olla?Ette tänades!
Eemal
Tere
Võime aidata suure pildi välja printimise ja ka lamineerimisega ning soovi korral Kapale või PVC aluse peale kleebituna. Hinnad ja muu informatsiooni leiate kodulehelt <http://apic.ee/>
Eemal
To:endaasi...kas aitate ka pildi otsimisel? Tänud!
Eemal
pildisoovi võid postitada siiasamma ostu-müügi foorumisse näiteks
Eemal
saaksin aidata ikka ... samas siis peaks väikese seletuse kirjutama, mis pilt huvitaks täpsemalt.....
Eemal
tore....siis annan talle teie netika ja siis ehk võtab edasi ise ühendust. Tänud!
Eemal
Rakveres soovitan Overalli!!
Eemal
SirAndre kirjutas:
Rakveres soovitan Overalli!!
Kui suuri pilte nad seal teevad?
Varem tegi Rakveres suuri pilte fotolabor.ee (ei mäleta palju neil rulli laius oli, kas äkki 1,8m) praegu igatahes hinnakirjas enam laia trükki pole.
Eemal
Rakvere Overallis on 110cm laiusega Canon printer. Paberid ja lõuendid on firmadelt Canon ja Tecco. Materjalid väga kvaliteetsed.
Eemal
Üks koht kus veel tellida on ArtPrint. Ise tellisin sealt 1m x 0,5m panoraami läbi neti ja kuller tõi kohale. Pakist välja võttes selgus, et kuller oli selle ära kortsutanud ja siis kohe helistasin ArtPrinti, et küsida milles asi. Nemad olid koheselt ilma vastuvaidlemata nõus tegema uue pildi tasuta. Ja siis oligi 1h pärast uus pilt valmis ja kõik korras. Väga soovitan.
Eemal
Mis mõõdus (cm) pilt oleks üldse printides mõistuse piires maksimum, kui foto on näiteks 3888x2592 pixlit ja 10 megase poolkaadriga tehtud?
Eemal
RannoT kirjutas:
Mis mõõdus (cm) pilt oleks üldse printides mõistuse piires maksimum, kui foto on näiteks 3888x2592 pixlit ja 10 megase poolkaadriga tehtud?
Oleneb kui kaugelt seda vaatama hakkad, nt 150 dpi tuleb 66*44 cm pilt, 120 dpi-ga 82*55 cm. 120 dpi on alates meetri kauguselt vaadates väga hea, lähemalt mitte. Eks kõik sõltub ka muidugi pildist ja selle mõõtmetest, mul on üks 130*44 cm pilt seinal, tehtud ka 120 dpi-ga, piisavalt suur ja asetseb diivani kohal, niiet väga lähedale niikuinii ei satu ja ise olen tulemusega väga rahul.
Eemal
Järs kirjutas:
RannoT kirjutas:
Oleneb kui kaugelt seda vaatama hakkad, nt 150 dpi tuleb 66*44 cm pilt, 120 dpi-ga 82*55 cm. 120 dpi on alates meetri kauguselt vaadates väga hea, lähemalt mitte. Eks kõik sõltub ka muidugi pildist ja selle mõõtmetest, mul on üks 130*44 cm pilt seinal, tehtud ka 120 dpi-ga, piisavalt suur ja asetseb diivani kohal, niiet väga lähedale niikuinii ei satu ja ise olen tulemusega väga rahul.
Selge siis, arvestan, et 120 on normaalne. Tänud
Eemal