Sa ei ole sisse loginud.
Kuulge, kas ma olen ainuke kellele pinda käib, et kui ma foorumisse tulen ja on 100 teemat mis on uuendusi saanud ja ma neid vaikselt läbi hakkan lugema, siis mingi suhteliselt lühikese aja pärast kaovad osad märgid ära, et olid uued teemad. Eriti kui ma kogemata vahepeal midagi muud teen jne. Üldiselt on teistes kõikvõimalikes foorumites nii, et pusivad teemad lugemata staatuses kuni loed ning kuskil on nupp, et märgi kõik teemad loetuks kui siiber saab ja osasid ei viitsi lugeda. Alternatiiv on lihtsalt seda aegumist vähe pikendada kuna hetkel liiga kiire.
Eemal
Ise olen olnud sama murega. See on tõesti ainus foorum, kus kaovad märked vahepeal ise ära
Eemal
Mina olen sellele isegi põhjuse leidnud. Kui lugeda mingit teemat või alafoorumit ja siis vajutada sellele ülemisele rohelisel ribal olevale "FOORUM-i" thumbile, siis kaovad need märgid ära, aga olen märganud ka vastupidist muret, kui olen teema läbi vaadanud, siis ei taha see märk vahepeal ära kaduda.
Eemal
See on ka vähe veider, et vahel, kui ühel teemal on rohkem lehekülgi, siis viimasele leheküljele klikkides ei näe ühtegi postitust, vaid tuleb eelviimasele minna käsitsi. Mul vähemalt on nii.
Eemal
MIna ühinen esimese postitusega ja m66k probleemiga. Ka mul esinevad mõlemad ja üsna tüütu on see.
Eemal
Kas nii ei saa, et kaovad ära vaid need postitused, mis on loetud?
Eemal
m66k kirjutas:
See on ka vähe veider, et vahel, kui ühel teemal on rohkem lehekülgi, siis viimasele leheküljele klikkides ei näe ühtegi postitust, vaid tuleb eelviimasele minna käsitsi. Mul vähemalt on nii.
Ma olen samast asjast tahtnud juba mitu korda kirjutada. Marko, millest see tuleb?
Eemal
MarkoH kirjutas:
suurendasin seda aega 10x, vaatame kas hakkab funkama.
Nüüd loed teema ära, aga näitab, et ikka lugemata.
Eemal
See on jah huvitav, ma mäletan tegelt, et see lühike aeg tuli minu kunagisest kisast, et ilgelt tüütu oli, et need teemad ära ei kadunud mis loetud juba olid. Tegelikult olekski abiks kui töötaks nii nagu kõigis teistes foorumites, kus niipea kui loed teema ära on see markeeritud loetuks ja teised ikka lugemata. Millest see tuleb, liiga vana versioon foorumi softist?
Eemal
see eelmine aeg oli inimlikum.
Eemal
Tuled, kuvatakse kõik updated viimasest külastusest ja selle timeout on ajaliselt määratletud. Seda timeouti Marko nüüd tõstis. Ise kasutan alati seda linki all servas http://www.looduspilt.ee/foorum/search. … n=show_new
Ideaalis võiks olla sessioonipõhine + klikid: kuniks oled foorumis püsib lugematuse markeering, kui mõnda teemat loed kaob "bold" ära ning nimekiri vaikselt lüheneb. Aga see juba PunBB funktsionaalsuses kinni.
Marko, kuidas muidu edeneb uue kujunduse progepool?
Eemal
marko on tüki aega teadmata kadunud olnud, mulle tundub ..
Eemal
Ei tea, mõned read ülevalpool üleeile võttis ju sõna.
Eemal
Marko, see timeouti 10x pikem aeg on minu arvates liialdus. Tundub, et kestab tunde nüüd. 3x oleks küll ja küll.
Eemal
Eemal
Kuidas selle postituse muutmise nupuga siis jääb.Kui avastad peale postitust, et midagi läks nihu (kirjaviga, link ei tööta jne.), siis muuta enam ei saa.See pole sedasi enam foorum- pigem kommentaarium .
Eemal
Sellega on nii, et hea meelega võimaldaks selle, kuid nagu kogemused näitavad, siis seda võimalust kasutati mittesihipäraselt. Väike plaan on lähiajal teha foorumi upgrade ja eks siis näis, kas uuemas versioonis on tekkinud võimalusi nt ajaliselt postituse muutmise aega piirata (a la et saad muuta 5 min peale postitust).
Eemal
Rõõm lugeda, Marko, et arenduses on vähemasti mingi plaan. Kuigi see on vist juba... paar aastat seisnud? Ma mõtlen seda, et kas poleks aeg tõdeda, et nii ikka asi ei arene ning leida uus(ed) arendaja(d), koodipoolelt just?
Eemal
Onon Kaups nii, ei saa salata, aga ei saa salata ka seda, et ega seda koodipoolset arendajat polegi lihtne leida. Aga foorumi upgrade on esimese sammuna hoolimata kõige kiuste peatselt tulekul.
Eemal
Tee siis üks pisiasi veel palun - sellest järgmine ehk 2010 edetabel ka: http://www.looduspilt.ee/?page=topvali&mis=2009
Eemal