Sa ei ole sisse loginud.
Praegu oskan ainult soovitada erinevaid masinaid, millel on äkki natuke pädevamad lugejad.
Eemal
Ongi nii nagu Sven räägib, mul endal on ka paar plaati mis on halvasti kirjutatud aga ma usun, et mõne parema lugejaga saab neid veel päästa ja korralikult siis ümber lasta ning koopiad teha.
Eemal
Eile sõdisin sama asjaga. Pildid erinevate kataloogides ja alamkataloogides; arvuti suutis hädaga näha katalooge, kuid mitte faile (pilte). Kopeerida ei saanud midagi. Selline vahend nagu CDCheck 3 ei suutnud küll kõiki alamkatalooge päästa ega tervikuna kopeerida, kuid sellega oli võimalik teha piltide päästmist ükshaaval. Kui fail oli ok, siis kopeeris kõvakettale, kui mitte, siis jäi ketrama. Siis katkestasin lihtsalt ära ja võtsin järgmise faili. Tasub proovida - enamuse pilte peaks niimoodi kätte saama.
Eemal
füüsiliste kahjustuste puhul on paaril korral aidanud korralik seebiga pesemine
aga otsi Googles miskit image recovery programmi - mul kord õnnestus leida asi mis leidis katkiselt mälukaardilt need pildid mida explorer ei leidnud ... praegu ei saa seda nime öelda - kui meeles siis vaatan esmaspäeval töö arvutist
Eemal
Eemal
sellest kõnelesin ennist
paistab, et see aitab aint mälukaardi kahjustuse puhul ...
Eemal
Mälukaartidelt, nagu ka kõvakettalt lugemisel parandatakse vigase failitabeli korral failide asukohta ja loetakse puhast datat otse, tuvastades pildi asukohta päise info järgi kasvõi. Kui aga info on puudu, ei aita miskit. Kuigi, mingis kohas jäi meelde, et ka ketta aura järi sai taastada
Eemal
aarengu kirjutas:
Kuigi, mingis kohas jäi meelde, et ka ketta aura järi sai taastada
jah see oli uudisnupp ühes aastate vanuses aprilli Arvutimaailmas
See proge, mille lingi andsin, suutis lisaks kahjustatud CD-de lugemisele ära parandada ka ühe väikese füüsilise kahjustusega DVD, mida teised proged (nt DVDShrink) ei suutnud kopeerida. Tegi parandatud koopia, nii et saab teha uue korraliku plaadi. Väga soovitan.
Eemal
Mind on selline aidanud.
http://www.jufsoft.com/badcopy/cd_recovery.asp
Eemal