Sa ei ole sisse loginud.
Olar Barndõk kirjutas:
Mina Tamronit või Sigmat ei valiks. Nikkoril on stabikas, mis teeb käest pildistamise metsas hämarates tingimustes tunduvalt kergemaks. Ja kui mingil hetkel tahad objektiivi maha müüa, siis Nikkorit on palju lihtsam maha müüa. Jubejuss ise ka kasutab minu teada makroks Nikkorit (küll pikema fookuskaugusega).
Ise ka ikka eelistaks ju parimat , aga eks raha seab palju piire. Niiet hetkel siiski oleks vaja parimat hinna ja kvaliteedi suhtega obje:D
Eemal
samas makroobjektiiv on asi, mida naljalt hiljem enam ei vahetata.
Eemal
Võib juhtuda, et kui lõpuks jõuad nikkorini, oled ikka rohkem maksnud, kui ta kohe alguses ära osta! Ka endal ja ilmselt paljudel veel läbikäidud tee!
Eemal
Enn, on sul endal ikka Pentaxi makro?
Eemal
pole makrost huvitet, see jäi zenidi ja keskkooliaega.
Eemal
On käinud käest läbi nii Nikkor AF 60 Micro, kui Sigma 105 macro. Praegu Nikkor 105VR ja parimat vist pole. Kiidavad ka Sigma 150, aga ise pole saanud proovida.
Eemal
Mina võin küll Sigma 150mm toru kiita. On kasutatud seda Canoni poolkaadri ees ja täna leiab kasutust Nikoni täiskaadri ees. Nikonile minnes sai pikalt kaalutud, et kas siis Nikkori 105mmVR või Sigma 150mm ja 2 põhilist argumenti oli Sigma kasuks: korralik statiivirõngas ja objektiga pikem distants, mis annab siis parema kontrolli tausta üle. Nikkorit pole käes hoidnud ja soovitada v mitte ei oska.
Eemal
Pilt hakkab juba selgemaks minema:) Olen juba küsinud nikonilt hinnapakkumist ja ootan vastust. Ja eks tõsi ta ole et kui ostan hetkel mingi odava siis lõpuks jõuan kohe Nikkorini välja:)
Eemal