Sa ei ole sisse loginud.
Lugedes ühte 1997 National Geographicut avastasijn ühe vägeva loo. Loodusofotgraaf oli võtnud endale ülesandeks teha järgmise 90 päeva jooksul iga päev üks ja ainult üks pilt. Tulemused olid fantsastilised. Lõin mehe nime googlisse sisse ja oh üllatust, kõik läks veelgi fantastilisemaks. Mõtlesin teistegagi jagada:
Jimmy kodukas
Eemal
Vaata ka: Art Wolfe, John Shaw, Thomas Mangelsen, VIncent Munier, Guy Edwardes, Frans Lanting, Mitsuaki Iwago, Tim Fitzharris, Joe Cornish ja leiad palju huvitavat.
Eemal
jaanusj kirjutas:
Vaata ka: Art Wolfe, John Shaw, Thomas Mangelsen, VIncent Munier, Guy Edwardes, Frans Lanting, Mitsuaki Iwago, Tim Fitzharris, Joe Cornish ja leiad palju huvitavat.
Vincent Munier, Guy Edwardes ja Joe Cornish on mulle juba tuttavad, teised veel mitte. Tänks Jaanus!
Eemal
Siinkohal veel üks väga inspireeriv lehekülg kui juba andmiseks läks
Michael Quinton
Eemal
Mindenpictures.com, seal on suurem osa National Geographicu fotograafe
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Lugedes ühte 1997 National Geographicut avastasijn ühe vägeva loo. Loodusofotgraaf oli võtnud endale ülesandeks teha järgmise 90 päeva jooksul iga päev üks ja ainult üks pilt. Tulemused olid fantsastilised. Lõin mehe nime googlisse sisse ja oh üllatust, kõik läks veelgi fantastilisemaks. Mõtlesin teistegagi jagada:
Jimmy kodukas
Sven, sellel kevadel tegid näiteks Tartu fotokalad (10 oli meid vist) sama ürituse 27 päevaga ja kaamerateks olid kõigil Agfa ühekordsed seebikad, et kõigil oleksid võrdsed tingimused Ei tea kas panna need oma 27 üllitist ka suskile netti imetlemiseks või mitte.
Eemal
Kuulsin jah sellest üritusest. Alguses tahtsin ise ka osa võtta, aga ajanappus ei lubanud. Ma vaataks suurima heameelega sinu tulemusi.
Eemal
Mul on see Jim Brandenburgi raamat, kus need 3 filmi pildid sees. Üldiselt hea kraam, valdavalt teistmoodi, kui meil (ka siin) ja mujal levinud steriilsed igavad entsüklopeedilised loomapildid, a la John Shaw.
Viimati muutnud rebaseonu (17-01-2005 02:32:23)
Eemal
omapäraseid ja väga huvitavaid fotosid on veel siin
http://www.stevebloom.com/
osad pildid on imo töödeldud,,,,,igatahes tasub pilk peale visata
Eemal