Sa ei ole sisse loginud.
See projekt sai ellu äratatud tänu sellele,et LP on kuidagi igavaks läinud-elevust oleks vaja. Novembrikuus vestluse käigus nagu muuseas tuli Janaril (janograf) idee, et võiks igapäev kasvõi ühe pildi teha ja seda siis võrrelda. Ega ma ei lasknud mitu korda öelda. Mul tekkis sel teemal kohe idee,et miks mitte laiendada geograafiliselt seda projekti. On ju Eestimaa nii võrd suur, et samal päeval võib ühes Eesti otsas vihma valada ja teises otsas päike lõõsata. Mõne päeva pärast oli meid juba viis,kes sellest ideest tuld võtsid. Nüüd siis oleme esimese kuu lahedalt üleelanud ja arvame,et võiksime ka oma tegemisi üldsusele tutvustada. Täpsemalt ideest lugege juba meie projekti kodukalt.
12 KUUD sõbralik pere soovib teile meeldivaid hetki meie seltsis.
http://12kuud.ufoto.net pildigalerii asub sel aadressil..
Eemal
Idee on huvitav ja tublid, et asja ka ära tegite aga samas lumehelbe makro ei anna iseenesest edasi ümbritsevat ilma ja olu antud päeval. Mõte ja teostus on kuidagi vastuolus. Rohkem suunama toru maastiku poole!
Eemal
@jorx kui nüüd nats süveneda nendesse piltidesse siis mitte ainult maastikupildiga ei ole võimalik anda edasi antud päeva iseloomu....kui ma nüüd enda lumehelbe makrot silmas pean siis seal on näha et ühel päeval on ilm olnud pilves ja teisel päeval on päiksepaisteline ilm...
aga noh igaüks tõlgendab oma seisukohalt...
Eemal
Vahva leht. Huvitav idee ja teostus! Jääb vaid soovida jõudu ja jaksu Teile!
Eemal
Hea teema iseenesest , aga naerma ajab mis 12 kuud inglise keeles hääldatuna tähendab!M...id maitsevad hästi:)
Eks inimene mõtleb ikka oma rikutuse astmelt.
Eemal
Eks Janek sa pead ise teadma kui rikutud sa oled... ja sel rikutud tasemel nagu oled võid oma nime ka erinevatesse keeltesse tõlkida äkki leiad veel midagi naljakat mille üle vaikselt endamisi kõkutada..
12 kuud team aplodeerib naljamehele
Eemal
Anname teada, et uus kuu on alanud ja sellega seoses ka uus teema: MUSTRID. Visake pilk ka jaanuari kuule peale.
Eemal