Sa ei ole sisse loginud.
Jah ... what happens in the sauna, stays in the sauna.
Aga rääkides saunast ja seal juhtunust (päris ausalt kohe) ...
Ehk satub seda lugema loodusgraaf Lõuna-Eestist ja paneb kirja selle Venemaal toodetud kreemi nimetuse ja koha, kust seda osta saab. Poleks uskunud, et labajalga üleujutanud keevast veest ei jää pärast määrimist mitte mingit jälge.
Eemal
Tänud korraldajatele ! Igati tore ettevõtmine. Kui tulevikus aega jagub siis osalen kokkutulekutel kindlasti. Edu kõigile!
Eemal
Suured kiidusõnad korraldajatele (lahe koht oli). Kahju ,et õhtul ära pidin sõitma. Vaatan, et kõva musitseerimine läks lahti:)
Järgmine kord ehk õnnestub lõpuni olla.
Väike üleskutse järgmiste ürituste jaoks. Kuna olin esimest korda ja tuleb välja ,et ma polnud ainuke, siis võiksid osalejad ennast nimesiltidega märgistada (tõenäoliselt Sven, Jaak, Remo, Käpp, ja veel mõned on juba tuttavad näod kellel seda vaja pole). Väga ebamugav on ajada juttu inimesega ,kelle nime (eriti LP aliast) ei tea. Muidugi alati võib küsida aga vaevalt kõigi osalejate nimed ühe õhtuga meelde jäävad.
Eemal
Hei!
Lahke peremees sooviks endale mälestuseks pilte ürituselt (mittekommertseesmärgil).
Kes tegi ürituse melust pilte või muidu ilusaid kaadreid seal järvest, saunast, kämpadest. Kui raatsite, saatke mulle: karu@looduspilt.ee
Võivad olla veebiresolutsiooniga.
Tänan.
Eemal
Aavo lahkel loal riputasin tema pildid teistele vaatamiseks
Eemal
OOOH kui lahedad pildid! Tõsiselt ka:) Mõnusalt soe tunne tekkis- oli väga lahe. Tavaliselt olen osanud objektiivi eest kõrvale põigata, aga seekord on üks terav silm mind ikka kinni püüdnud:)
Eemal