Sa ei ole sisse loginud.
Mis sellest ideest siis saaund on?
Natuke ka minu maailmast:
http://www.hot.ee/priit122/pildid/wolf.jpg <--eest
http://www.hot.ee/priit122/pildid/wolff.jpg <--tagant
Kahjuks tuli see mõte nii kiiresti, et ei jõud seda teemat
läbi lugeda ja teha see kujundus looduspilt.ee logost.
Kui keegi soovib võib edasi arendada.
Pilt ise viimistlemata kuna ei tea kas tast ka asja on.
Eemal
Jah, muidu särgilogo meeldib , kuid sõna "Ära mölise", võiks olemata olla. 'Lihtsalt "Tee pilti ja kommenteeri" lausest piisaks.
Eemal
ei meeldi. läheb sümboolikast välja ja on üldse ebakvaliteetne. sorri. kui särke teha, siis ilmselt musikäpp on ikkagi kõikse õigem selle väljamõtlejaks.
Eemal
Ma toetan ka kahe käega Kristo ideid. Tegemist on kunstnikuga ning siiani on kõik tema ideed mulle äärmiselt hea mulje jätnud. Mees teab mida teeb.
Eemal
Cool kirjutas:
Jah, muidu särgilogo meeldib , kuid sõna "Ära mölise", võiks olemata olla. 'Lihtsalt "Tee pilti ja kommenteeri" lausest piisaks.
Jah, prooviks ikka labasusest hoiduda. Jään huviga Musikäpa ideid ootama
Eemal
Kui tohib, siis ma kiidaks siinkohal kunstniku selle uue ja vaheldusrikka bänneri eest. Aitäh
Loodetavasti ikka hakkab seda lumekest ka pikapeale tulema ja maa valgemaks minema.
Eemal
Paneks siia ühe filosoofilisema slogani: Loodus+pilt=? ühele küljele ja Looduspilt teisele küljele.
Aga ärge seda nüüd väga tõsiselt ka võtke, peksa ei taha saada
Aga bänner on vahva. Esialgu põrnitsesin tükk aega ekraani ja ei saanud pihta, mis teistmoodi on.
Eemal
ok, tunnistage nüüd ausalt üles kus on banner?
Eemal
erm kas header muutunud? ma ei suuda hetkel meenutada sellisel juhul, et milline ta ennem oli?
Eemal
Nu vaata üles lund sajab "looduspilt" peale
Eemal
Indeed... Force refresh aitas Marko tahad ehk panna pragma-nocache jne tage veidi saidile headerisse, et uuendataks ikka kui selliseid muudatusi tuleb
Eemal
Tore, et banner aastaaegadega kaasas käib. Ootan põnevusega, millal esimene putukas/mutukas sinna neljajalgsete juurde sigineb.
kusjuures algsel kavandil oligi üks lepatriinu ... see aga ei hakanud nende kahemõõtmelistega ühte ...
aga ehk kevadel, kui nad oma peidikutest välja ronivad, ilmub ka mõni meie lehe headerisse
Eemal
Heihei!
Mis on saanud looduspildi särgist?
Oleks väga huvitav seda kunagi kanda, ehk võtate teema jällegi üles
Eemal
Vaadates, kuidas eelmine kord särgi tegemine käis siis peamiselt on vaja kedagi, kes viitsib kogu protseduuri ära vedada - algul hankida kujundus, siis vaadata, mis võimalused on teha suurem ports särke, siis hind paika panna, koguda kokku tellimused jne.
Eemal
Kuulge, igas kaubanduskeskuses saab särgi teha ootetööna, Käpalt on vaja vaid pdf-i, mida saaks alla laadida. PS. Võiks olla ka valge särgi versioon, see roheline tiba "ahistav".
Eemal
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Kuulge, igas kaubanduskeskuses saab särgi teha ootetööna, Käpalt on vaja vaid pdf-i, mida saaks alla laadida. PS. Võiks olla ka valge särgi versioon, see roheline tiba "ahistav".
See on muidugi kõige parem variant.
Eemal
Või, kui kellegi on hea kontakt mingi särgitrükkijaga olemas, annategi selle kujunduse otse särgifirma kätte ja igaüks saab sealt otse tellida. Umbes nii nagu ürituste fotograafid või fotomüügisaidid töötavad.
Eemal
Jaak Põder kirjutas:
kiire ideevisand
http://foto.dvaa.ee/looduspilt/sark1.jpg
Ma tahan omale säärast särki, lasen ise teha. Aga kust/kellelt ma kõlblikud loomakeste pildid saaksin ja mis formaadis nad olema peaks?
Eemal