Sa ei ole sisse loginud.
Väga viis indeed. Vahepeal oli veidi segane piltide järjekord temaatilisuse mõttes, kuid üldiselt väga rahul. Päris korralikult naersin selle Hirmo ja kassi loo juures Tuleb vägagi tuttav ette oma loomadelt
Eemal
Eemal
Esialgu mingit spetsiaalset autogrammide jagamise üritust plaanis pole. Tasub kogu aeg raamatut kaasas kanda - mine tea kus trehvame
Eemal
6 korrust allpool ja hommikul veidi peale 10 oleks võimalik trehvata Raamat on kaasas
Eemal
tore raamat. kirjeldatud fotohaiguse sümptomid ja kõrvalmõjud tundusid ka endale üsna tuttavad igatahes tubli töö!
Eemal
Apollos on 2.-8. detsembrini raamat eriti odav. Mingi 170.- oli vist.
Eemal
Kel soov minu raamatusse autogramm sisse saada siis homme, 22dets. Viru keskuse Rahva Raamatus algusega kell 16 Veedan seal tunnikese.
Eemal
Eemal
Niih sain ka oma varajase jõulukingi kätte, kvaliteetsed pildid, mõnus lugemine - ühesõnaga tubli töö
Eemal
Alari kle ma tahtsin küsida ühe pildi kohta raamatust, et kas see on originaalis ka fookusest väljas pilt http://looduspilt.ee/?page=pilt&id=25661
raamatus ta igatahes oli
Eemal
Ei ta fookusest väljas ole ühti. Sellise kotkaste liikumise juures jäi säri nõksa aeglaseks lihtsalt. Päris tuliterav pole jah aga 600 px pildi puhul saab ju udukogu kah suht teravaks
Eemal
Ai mis ma räägin, säri oli kiire küll. Ühesõnaga, raamatus on nagu on.
Eemal
Lisaks veel, et uus, parandatud trükk on väljas. Mõned kirjavead parandatud ja rohkem kui 20 pilti on korrigeeritud. Päris kõikki pilte ikka päris nii ei saanud nagu oleks tahtnud (ka see kotkapilt, millest ülalpool juttu). Aga ega keegi peale minu sellest ilmselt enivei aru ei saa. Viskasin ka väikse vimka sisse - üks pilt on välja vahetatud
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
Viskasin ka väikse vimka sisse - üks pilt on välja vahetatud
Tõsised fännid peavad nüüd omale raamatu teise versiooni kah ostma
Eemal
Ka mina sain oma kingi kätte. Väga hea raamat - ilusad pildid ja mõnus lugemine.
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
Viskasin ka väikse vimka sisse - üks pilt on välja vahetatud
Niiet esimene versioon raamatust on nüüd "Limited Edition"
Eemal
Tõeline ärimees:). Nagu filmidega. Kõigepealt film kinno, siis dvd kinoversioonist edasi extended (pikendatud) dvd lõpuks limited (nänniga) dvd. Ja aasta pärast BR (blue-ray).
Mul siiski esimene versioon ja väga rahul. Kui just suuremat formaati trükki ei tule, siis jääb teine raamat ostmata.
Raamatu kohta niipalju, et kvaliteetne paber, mõnus tekst. Ja tõepoolest võib ka ennast sarnastest olukordadest leida;)
Eemal
Valmar Voolaid kirjutas:
Alari kle ma tahtsin küsida ühe pildi kohta raamatust, et kas see on originaalis ka fookusest väljas pilt http://looduspilt.ee/?page=pilt&id=25661
raamatus ta igatahes oli
Loodan, et ma nüüd väga valesti ei mäleta, aga raamatus ei olnud päris see sama pilt ka.
Aga igatahes väga vahva!
Eemal
Eemal
Panin ühekorra ainult raamatu käest ja siis ka ainult sellepärast et pidin ennast tühjendama . Väga hea raamat .
R.
Eemal
Eemal
Kes seda raamatut veel soetanud pole, siis soovitan seda teha www.mammut.ee netipoes, maksab vaid 199.- ning kohaletoimetamine tasuta. Seda kõike ainult sellel nädalal.
Eemal