Sa ei ole sisse loginud.
Ma loodan, et looduspiltnikud väga ei pahanda teemavälise postituse pärast.
Viimasel ajal on tekkinud fotoblogisid nagu seeni peale vihma. Väga ilusate piltidega. Otsustasime (Sven Zacek ja Margus Muts), et me ei saa kehvemad olla. Kuid meie stiil erineb paljudest.
http://blog.fotomaagia.ee/
Head vaatamist, fotosõbrad!
Eemal
Äge!!
Seline tunne, nagu oleks 30 aastat tagasi tehtud pildid üles leidnud.
Eemal
Tõeliselt lahe looming. Tublid olete!
Eemal
väga lahe. vormistuslikus pooles on mõned pisivead (tõlked, kategooriad), aga küllap needki korda saavad
Eemal
Tänud toreda jõulukingi eest;)
Eemal
seda ühtset black-white stiili rikub üks foto. siis oleks nagu päris hea.
eks see fotoblogi hullus ole järgnenud blogi hullusele, mille tippaeg on mööda saamas ja igamehe veeb enam ei tooda külastajaid.
Eemal
Nii puht huvi pärast küsin, et millega on enamus pilte pildistatud?
Eemal
Aitäh positiivse vastuvõtu eest!
Me ei püüa hoida mustvalget joont, vaid lihtsalt postitada pilte sellistena nagu nad meie arvates kõige rohkem emotsiooni edasi annavad. Küll neid värvilisi ka juurde sigineb.
Mis puutub kaameratesse, siis minu pildid on küll väga paljude erinevatega tehtud: Nikon D3, Nikon D3x, Canon 1DsM3, Canon 1DsM2, Canon 20D. Ühesõnaga päris korralik variatsioon Aastate järgi saab paika panna. Alates 2008 on Nikon, enne seda Canon.
Eemal
Mul täitsa savi,millega teht-pildialune naelutab pildi paigale.No-ja vaataja kah
Eemal
Tõeliselt lahedad pildid! Ajas tagasi keeramise tunne tekkis
Eemal
Väga vahva! Hästi mõnus nostalgiahõng on õhus.
Kuidas te olete pilte mustvalgeks töödelnud? Ma teen ka seda aeg-ajalt kuid väga hästi ei oska ning tulemus pole pooltki nii hea kui tahaks. Ehk siis kas äkki oskab keegi häid nõuandeid anda või juhenditele viidata? Ma olen Googeldanud ka kuid hetkel väga pole kuhugi jõudnud...
Eemal
Eemal
Tore blogi jah, tunneks isegi huvi, kuidas selline tera saadud, kas mingi filtriga?
Üks asi, mida tähele panin, oli imelik aeg kommentaarides: nädalapäev-kuu-aasta. Kas nii plaanitudki või php-s kuupäeva tähistava d asemel nädalapäeva tähistav D kogemata pandud?
Eemal
Üks mõnus leht, mis sai kohe RSS-i sirvijasse lisatud. Hea on vahepeal loodusemeestelt teistmoodi pilte ka näha.
Eemal
Väga lahedad hetked ja kompositsioonid. See (oletan, et kunstlik) tera paljudel mustvalgetel paraku segab tihti. Kui on filmitera muljet taotletud, siis päriselt ei tööta, näib pigem ületöötlusena. Aga muidu, pange edasi - ootan huviga uusi üllatusi
Eemal
krt, mul tundus alul see pixelposti loogika kus paremale lapates tulevad uued ja vasemale lapates vanad pildid jõle vastukarva nii et tõstsin nooled ümber. Nüüd kus pixelpost väga levind, on ilmselt oma vastassuunalise liiklusega uuemate asjde näitamine pisut raskendatud...
Eemal
Loogika? Selline navigatsioon on, vähemalt paremakäelisele eurooplasele, täiesti sissesöödetud ja arusaadav. Edasi = parem, tagasi = vasak. Hiidlastel on muidugi mingi oma loogika, kus vasak = alla ja parem = üles. Või oli see vastupidi. Kas Sa Jubejuss polnudki mitte hiidlane? Araablastel on ka asjad natuke teistmoodi.
Eemal
Tänud sooja vastuvõtu eest!
Millalgi jäi Selveri raamatuletil silma üks raamat, mis keskendus ekstra mustavalgele fotograafiale. Kes soovivad mustvalgest rohkem teada saada, need võivad sealt nii mõndagi leida.
Minu kaameravalik on samuti kirju. Kuigi hetkel nähtavad pildid on enamasti Canon 5D/5DMkII tehtud, on postitamisootel mitmed võtted, mis on tehtud eksootiliste kaameratega Smena 8m-st kuni canon EOS 1v-ni.
Eemal