Sa ei ole sisse loginud.
Tere,
ehk keegi oskab midagi öelda, et mis võiks nagu viga olla. Fotokaks on Canon eos 20D ja objektiiv Canon EF 75-300 1:4-5,6 ultrasonic. Probleem siis ise selline: vahest obje ei hakka teravustama. Vahets pole mingit muret, siis aga täitsa lambist ei funka üldse. Obje sai suht hiljuti ostetud käest. Kas võib olla, et mingid kontaktid ei anna ühedust?
Eemal
Vaata jah need kontaktid üle,puhasta ära ja kui ei mõika,mine parem mõne asjatundja manu.Overalli näiteks.
Eemal
Kas seadistustest pole peal seda fokuseerimiskauguse lukku? Ma peale selle funktsiooni aktiveerimist tundsin samat asja. Kui keerad käega enam vähem paika, kas siis funkab?
Eemal
Lugu selline, et see sõbra fotokas, aga ehk räägid palun lähemalt kuda seda funktsiooni leida? Fotokas minu käes nii et teeks kohe proovi.
Eemal
Kui see ei aita siis vist mõistlik jah targematele anda. Aga ehk on viga selles.
Eemal
Sobrasin natu menüüs ja leidsin selle koha vist, no kui see oli õige koht siis ei ole selle viga kahjuks.
Eemal
Lihtsam on minna ja overallist läbi jalutada. Vaatavad asja kohe ära seal.
Eemal
Eks ta vist kõige mõistlikum ole jah, aga tänan abi eest.
Eemal
Mul oli sama probleem ühe objektiiviga, Sain siit mõtte ja käisisn kustukummiga kontaktid üle. Teravustab nagu muiste.
Eemal
Ei tea kas jätkub julgust sõbra objet nii näppida, aga korra proovin. Homme ehk viin overalli.
Eemal
Proovisin järele, kahjuks polnud abi.
Eemal