Sa ei ole sisse loginud.
On viimane aeg uueks aastaks kalender teha. Ma ise suutsin leida mõned kohad kus seda teha lasta saaks..
www.koopia.ee/et/kalendri-tegemine
www.omaraamat.ee
ja photopoint-s ka ..viimases kahjuks ei köideta
Kas äkki teate lisada omalt poolt? Kui oleks suurem valiku võimalus siis teaks kus teha seda lasta.
Eemal
suvalises reklaami/pilditrüki firmas on vahendid olemas. vähemalt meil.
Eemal
Maksifotos Viljandis
Eemal
leidsin ka ühe ettevõtte, kus müüakse kalendreid. Teevad ka sinu piltidest midagi, aga see valik tundus esmapilgul kesine. http://sulemees.ee/
saatsin neile eile küsimuse, et kas sellist kalendrit on võimalik ka oma piltidega lasta teha, kuid siiani pole veel vastust saanud http://sulemees.ee/viewproduct.php?t=17 … ore_images (pildil siis Remo Savisaare kalender, ja mega odav)
Eemal
Kalendrid.ee kvaliteet oli eelmine aasta küll kesine, seal toimub ilmselt piltide automaatne töötlemine enne trükki minekut, näiteks oli õhtusest pildist püütud teha päevane ja tulemus oli üsna jube, üldse kõik pildid tegelikult olid kahvatud ja esialgne pettumus oli üsna suur. Ma ei tea, kas neil on nüüd seal võimalus, et paluda pilte mitte töödelda. Kalender ise küllalt kallis, oleks oodanud kvaliteetsemat trükki. Kuidas on lood teiste kohtadega, kellel on kogemusi?
Eemal
käisin täna koopia.ee's. nende hinnad selguvad nädala lõpu poole, kuna kalendrite põhjad alles saabusid ning asjad paika panemata. lihtsalt teadmiseks, et ei peaks tühja jooksma, kui oli plaanis sinna minna või telefonitsi asja uurida.
Eemal
www.koopia.ee on nüüd põhjad olemas ja hinnad ka paigas. Soovitan.
Eemal
Arle kirjutas:
www.koopia.ee on nüüd põhjad olemas ja hinnad ka paigas. Soovitan.
Ei leidnud nende veebist hindu? Äkki valgustad mõne hinnasildiga meid!?
Eemal
Minu andmed: (tükihinnad)
A3 spiraal ja aas üleval: kuni 5 tk 150.- / üle 5 tk 101.-
A4 spiraal ja aas üleval: kuni 5 tk 104.- / üle 5 tk 87.-
A4 spiraal keskel, üleval auk: kuni 5 tk 165.- / üle 5 tk 111.-
Trio (1 pilt + 3 kuud korraga näha): kuni 20 tk 38.- / üle 20 tk 33.-
Uno (1 pilt + 1 kuud korraga näha): kuni 20 tk 35.- / üle 20 tk 30.-
Lisandub käibemaks.
Kui failidega on vaja eritööd teha, siis tuleb väike lisatasu.
Vaatasin, et võrreldes kalenderid.ee-ga ja veel mõne koopiakeskusega väga head hinnad. Töö kiire ja korralik ka.
Eemal
Eemal
kas keegi on kalendrid.ee'st tellinud seeaasta? või koopia.ee'st? tulemused?
Eemal
Sooviks ka teada, et kuidas on koopia.ee-st tellitud kalendrite kvaliteediga?
Eemal
Kas tõesti kõik jätavad sel aastal tellimise viimasele momendile ning puudub ülevaade nende kahe koha selle aasta kvaliteedist? Ise olen kalendrid.ee-st seni tellinud. Kui eelmine aasta välja jätta, siis ei ole virisenud.
Samas koopia.ee meelitab <5 puhul ca 1,5x ja >5 puhul juba ca 2x odavama hinnaga. Tore oleks kellegi kogemuse alusel tellida. Või peab ise olema see katsejänes, sest pildid juba üleslaadimiseks valmis?
Eemal
Koopia.ee hinnapoliitika juures torkas silma veel see, et variantidel
A3 spiraal ja aas üleval ning A4 spiraal keskel, üleval auk
on 4tk ja 6tk tellimisel hind praktiliselt võrdne. Mõistlik oleks siis võtta 2tk rohkem sama rahaga
Eemal
kalendrid.eeteeb kolme p2evaga. sain just proovipartii k2tte. v2rvid on _kerge_ sinakas-rohelise castiga (h66glambivalguses ei pannud kohe t2helegi, p2evavalguses hakkas silma), justnagu punast v2rvi oleks puudu. praktiliselt mustvalge (so erinevate halltoonidega) talvepilt on ysna kole - ilmselt on toonide arv ysna piiratud ..
tegelikult kartsin hullemat.
proovin vist koopia.ee ka 2ra
Eemal
Tellisin www.kuma.ee 'st prinkalendri ning tulemus ei ole suurem asi. Enamus pildid on mul päikeseloojangust ja maastikud. Värvid kehvad ja paber ka õhuke (nagu tavaline koopiapaber).
Eemal
koopia.ee-s saab minna kohapeale näidiseid vaatama, kui muidu tellida ei julge.
On selge, et sellise teenuse puhul ei kasuta koopiakeskused ülikvaliteetset fotopaberit, sest see kajastuks kohe ka hinnas. Samas peaks huvi korral saama sellise hinnapakkumise võtta.
Punaste värvidega ongi tavaliselt kõige riskantsem...
Eemal
Mina tellisin nii omaraamat.ee kui ka kalendrid.ee-st..
omaraamat..ütlen ei ole raha väärt pildid olid väga punaseks krutitud ..pettusin sügavalt.
Teiselt saidilt tellisin lauakalendri..üks pilt oli pisut imelik ja sinise värvi olid maru kirevaks teinud kõige jubedam oli see ,et selle kalendri kulleriteenus läks maksma mulle 75krooni!!!!
Eemal
sain täna koopia.ee'st A3 kalendrid kätte. Jäin tööga rahule, piltide trükikvaliteet on täitsa OK ning mingeid kõrvalekaldeid pildi tegelikust toonist ei paista (white balance on nii nagu peab).
Ja nii palju kui netist erinevate ettevõtete hindade kohta infi olen leidnud, siis koopia.ee on need odavaimad
Eemal
Risto40 kirjutas:
sain täna koopia.ee'st A3 kalendrid kätte. Jäin tööga rahule, piltide trükikvaliteet on täitsa OK ning mingeid kõrvalekaldeid pildi tegelikust toonist ei paista (white balance on nii nagu peab).
Ja nii palju kui netist erinevate ettevõtete hindade kohta infi olen leidnud, siis koopia.ee on need odavaimad
Mis selle A3 kalendri hinnaks tuli kui saladus pole?
Eemal
no lisatöö raha läks natuke suuremaks, kui hinnakiri ette nägi, sest ma ei tahtnud reklaambänneri osa valgeks jätta vaid selle pildiga täita. Lisaks sain veel enne printimist kohale minna ja kujundus üle vaadata ja seda seal nati modifitseerida. Ja kuna nii minu otsus kui ka nende soovitus oli mu pilte mitte liialt croppida (kompa oleks muidu väga paigast läinud ja asi imelikuks muutunud), siis tsipa kärbiti kalendrit ennast ülevalt ka natuke, et valget äärt ei tekiks. Kokkuvõttes tuli tüki hinnaks 134.1111111111111.- eeku
Eemal
Samas, on ka võimalik "Looduspilt" nimelist kalendrit soetada, silmasin seda ühes supermarketis, sirvides ei lugenud välja ka foto autoreid aga ilmselt siis kõik olid "uus pilt"-nimelised või "erakogu" või "internet".
Ma jäin mõttesse, et näe sama nimi, mis siingi...
Väljaandja: http://www.kuma.ee/index.php?lang=est&main_id=288
Eemal
Watchtower kirjutas:
Samas, on ka võimalik "Looduspilt" nimelist kalendrit soetada, silmasin seda ühes supermarketis, sirvides ei lugenud välja ka foto autoreid aga ilmselt siis kõik olid "uus pilt"-nimelised või "erakogu" või "internet".
Väljaandja: http://www.kuma.ee/index.php?lang=est&main_id=288
st, et kerige kolmanda näidiseni...
Ja head head vana ja uut!
Eemal
Watchtower kirjutas:
Watchtower kirjutas:
Väljaandja: http://www.kuma.ee/index.php?lang=est&main_id=288st, et kerige kolmanda näidiseni...
Ja head head vana ja uut!
Silm jääb esimese näidise , st neidise peale pidama
Eemal