Sa ei ole sisse loginud.
Suur töö ja vaev hakkab lõpusirgele jõudma: http://www.alarifoto.com/?pid=876
Eemal
Põnev, on mida oodata. Mis raamatu hinnaks tuleb ka?
Eemal
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
Hinnaks oleme hetkel planeerinud 249.-
Selle jaksan isegi ma siis osta ju Õnnitlused
Eemal
Minupoolsedki õnnitlused.
Alari, kas raamat jõuab enne jõulubuumi raamatulettidele?
Eemal
Usun, et loetud päevad on jäänud. Enne siiski ei julge midagi lubada kui oma käega katsuda olen saanud.
Eemal
Eemal
tundub, et sellest saab jälle üks üle pika aja soetatav eesti loodusfotode raamat.
hind ka seda soosib nagu näha.
Eemal
Täitsa mõistlik hind jah. Kindlasti soetan ka endale ühe.
Pärast tuleb välja, et jõuludeks esimene tiraa˛ läbi müüdud ja tuleb hakata uut laari vorpima
Eemal
Jah, ega masu kartuses esimene tiraaz väga suur polegi ja võib juhtuda, et mingil hetkel otsa saab.
Eemal
Ootame siis teavet, mil raamat müüki jõuab.
Eemal
Alari Kivisaare fotoraamatu esitlus
Koht: Tallinn, Solaris, Estonia pst 9, Apollo raamatupood
Algus: 15.00
http://raamatumaailm.ee/taxonomy/term/5501
Eemal
Näe kui hea, saan ise ka siit foorumist infi juurde Ise sain just teada, et raamat jõuab VIST reedel Tallinna. Eks siis järgmine nädal ehk jõuab ka poodidesse. Igal juhul esitlusel on ta olemas - kõik on oodatud, kes käpajälge ka sisse tahavad.
Eemal
Janek kirjutas:
Alari Kivisaare fotoraamatu esitlus
Koht: Tallinn, Solaris, Estonia pst 9, Apollo raamatupood
Algus: 15.00
http://raamatumaailm.ee/taxonomy/term/5501
Olen esmaspäeval linnas, kui jõuan siis astun ka läbi.
Eemal
Oh kui tore. Loodan, et siis ma ka oma 9 kuusega ikka rahva sekka mahun.
Eemal
fototydo kirjutas:
miks Sa 9 kuuske kaasa vead ?
Eemal
Peeter Nahko kirjutas:
fototydo kirjutas:
miks Sa 9 kuuske kaasa vead ?
Peeter tänud huumori eest. Küll on hea päev sedasi lõpetada, naerul näoga
Eemal
Issi tööl ja siis laps on emmega.
Eemal
Eemal
Peeter siiski on ilmselt ainus kirjaoskaja sest 9 kuuske ongi 9 kuuske, kui aga räägime vanusest siis peame kirjutama läbi sidekriipsu või kokku: 9-kuusega või 9kuusega. Võib olla need kuused siiski on põimitud ilusasse kimpu ja on üleandmiseks raamatu autorile... üllatus igaljuhul.
Eemal
Watchtower kirjutas:
Peeter siiski on ilmselt ainus kirjaoskaja sest 9 kuuske ongi 9 kuuske, kui aga räägime vanusest siis peame kirjutama läbi sidekriipsu või kokku: 9-kuusega või 9kuusega. Võib olla need kuused siiski on põimitud ilusasse kimpu ja on üleandmiseks raamatu autorile... üllatus igaljuhul.
Kui juba tähenärimiseks läks, siis äkki on kõige targem nii: "loodan, et ma ka siis ikka oma 9 KUISEGA rahva sekka mahun."
Eemal
Peab siis ka Alari haiguslugu uurima.
Kuuldavasti sellest haigusest kerget paranemist pole, ainult süvenev
Edu.
Eemal
Äkki peaks tegema MTÜ "AFH"-Avalikud fotohaiged?Mis siin salata,omal ka veidi viga küljes
Eemal
Täna siis Solarise Apollos esitlus kell15. Kõik on lahkesti oodatud. Sealt saab ka raamatut osta, mujale lubati homseks. Noh arvan, et kolmapäeval peaks kõikjal saada olema. Oleks kena, kui annaksite mulle siia tagasisidet raamatu saadavuse kohta erinevates kohtades.
Eemal