Sa ei ole sisse loginud.
Tere,
Keegi veel siit on ise ehitanud omale distantspäästiku?
Jagage siin!
Minu oma:
vasakult:
1. nupp - AF
2. nupp - päästik
3. nupp - päästik bulbi jaoks
Läks kokku umbes 95-100.-
Kristjan
Eemal
Fotokalas mitu jutulõnga selle kohta, kes millisest seebikarbist teinud ja kuidas nupunduse lahendanud.
Eemal
kulusid oleks saanud veel kokku hoida :-)
Eemal
Kindlasti. Mina ostsin kõik, lülitid, juhtme, 2.5mm otsa.
Seebikarbist - hmm, see kindlasti ergonoomilisem. Ma võiks vabalt praeguse sinna ümber istutada.
Eemal
Mina ehitasin endale sellise:
http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=3121
Eemal
"Seebikarbist - hmm, see kindlasti ergonoomilisem."
filmitopsik istub ka päris mugavalt kätte. ühe lüliti saab panna pöidlaga, teise sõrmega vajutatavaks.
tegelikult saab asja ära ajada ka siis, kui lihtsalt juhtme otsa lüliti panna või isegi juhtmeotsi kokku keerates kontakt tekitada. kui pulti on üheks õhtuks paariks võtteks vaja, miks mitte.
Eemal
Ostsin ka hiljuti täpselt samasuguse, nagu viimasel lingil näidatud. Küll Eestist ja tiba kallimalt aga olen rahul. Kordades odavam, kui Canoni originaal ja siiani töötab laitmatult. Lisaks sellist otsikud, mis 30D'le läheb, ei ole vist elektroonikapoest nii lihtne leida (juttude järgi teistest foorumitest, ise ei üritanudki otsida, sest valmis päästik tundus välimuselt kenam ja ei mingit nikerdamist ja juppide taga otsimist).
Eemal
http://www.hulgiladu.com müüb eestis neid alternatiivpäästikuid (ning ka palju muud). tuntud ja kindel koht.
Eemal
Minu päästikud on sellised:
ülemine isetehtud, pesupulgaga sai eriti pikki säriaegu tehtud, sellist asja ei julgeks küll lennukisse võtta. Kulutused 15.- krooni pistiku ostmiseks, ülejäänud jupid on taaskasutusse võetud.
Järgmine on universaalne infrapuna pult, tüütab lisaks Cononile ka Nikoni, Konica/Minolta ja Panasonic'uga, et fotokas teda näeb tuleb kaugpäästiku/iseavaja re˛iim sisse lülitada. Canon 350D-l on vastuvõttu silm ainult kaamera esiküljel. Kaamera Bulb re˛iimis avab esimene vajutus katiku, teine sulgeb katiku. Päikesevalgus kahandab tegevuskaugust oluliselt. maksis ca 125.- krooni
Canoni originaalpäästik, välismaal ostes maksis alla 200.- krooni.
Juhtmevabast uksekellast tehtud raadiopäästik, tegevusraadius avatud maastikul 158,3 meetrit (kaardilt mõõdetud, rohkem polnud otsenähtavust) võpsik ja seinad vähendavad levi kõvasti. Konkreetse isendi omahind tuli 200.- krooni kanti, kuna uksekella sain 99.- krooniga.
Lisaks neile on praegu veel paar projekti töös.
Eemal
pesupulk on geniaalne leid.
Eemal