Sa ei ole sisse loginud.
Tere,
Kas keegi teab mõnda head püttide või kauride vaatluskohta?
Sooviks rohkem teada siseveekogusid, aga sobivad ka rannikualad.
Eemal
Ma arvan, et Sul oleks targem selle küsimusega mõnda linnuklubisse minna. Ma ei usu, et ükski piltnik oma modellide asukohta avaliku foorumi küsimise peale täitsa võõrale inimesele (kes hetk tagasi Looduspildi kasutaja tegi) ütleb.
Eemal
Ma loodan, et keegi siin sellistele küsimustele ei vasta.
Eemal
Eemal
Mine piilu sauna taha tiigi äärde. Aga vaata, et sa Mikut ja Mannit ei sega seal
Eemal
Jaak Põder kirjutas:
Ma arvan, et Sul oleks targem selle küsimusega mõnda linnuklubisse minna. Ma ei usu, et ükski piltnik oma modellide asukohta avaliku foorumi küsimise peale täitsa võõrale inimesele (kes hetk tagasi Looduspildi kasutaja tegi) ütleb.
Okei, saan aru
Eemal
TiitMänd kirjutas:
Jaak Põder kirjutas:
Okei, saan aru põhjusest, kuigi mul pole halbu kavatsusi. Eks ma siis üritan ise leida, aga selleks peab kevadeni ootama.
Eemal
Aga keegi võiks siis näpunäiteid jagada, kuidas pildistada kaure või pütte.
Kas nad on arglikud linnud, millist varjet kasutate jne..
Eemal
Sa 'Osoon' i oled näinud, Remek on seal piisavalt seda teemat rahva ette toonud.
Eemal
TiitMänd kirjutas:
Aga keegi võiks siis näpunäiteid jagada, kuidas pildistada kaure või pütte.
Kas nad on arglikud linnud, millist varjet kasutate jne..
http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=5692
Juhin Su tähelepanu sellele teemale. Seal koolitusel võta Toomasel nööbist kinni ja küsi kõik oma küsimused ära.
Toomas Sulle vastuseid võlgu ei jää, räägib rohkemgi kui küsida oskad.
Eemal
Vaata raamatut "Eesti linnuvaatleja teejuht". Autorid on kõvasti tööd teinud. Väärib täitsa ostmist. Võib-olla saad sealt oma küsimusele vastuse.
Eemal
Ehk tasuks kevadeni oodata. Kindlasti on plaanis järgmise sisuga koolitus:
http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=4640
Sealt saad vastuse:)
Eemal