Sa ei ole sisse loginud.
Vaatasin siin ühes foorumi teemas ,et telliti obje amazon.com-ist ja ise sinna piiludes avastasin ,et hinnavahed on ikka suured küll. Aga ei lugend ma kuskilt välja mis võiksid olla sealt saatmiskulud.Kas keegi oskab öelda mis võiks sealt ühe välgu tellimise lisakulud?
Ette tänades!
Eemal
Välgu saatmikulu jääb ilmselt mõnesaja krooni kanti maksimaalselt. Hoopis suurem kulu on tolli- ja käibemaks - seda tasuks enne tellimist natuke uurida ja arvutada tegelik hinnavõit. Sellest on igas fotofoorumis päris põhjalikult räägitud, kasutage otsingut.
Eemal
Selge, ega siis vist jää umbes tonnisest hinnavahest midagi järgi...
Eemal
tollimaksud u. 20% käive + 8% toll
maksud tulevad lõppsummalt s.t koos postikuluga hinnalt arvutatakse.
Eemal
No obje tellisin mina.. See maksis ligikaudu 5500nok ja kokku läks kogu jant ligikaudu 6500nok. Poole odavamalt sain ikka. Odavate asjadega vist vähe jama.. Aga soorita tellimus kuni maksmiseni, saad teada ju palju läheb. Tellides VISA krediitkaardiga ainult nimi ja kaardi number sisestada ja raga läheb arvelt alles paki kättesaamisel maha(mul oli nii)
Eemal
Amazonil on ka amazon.co.uk ja amazon.de variandid, kus EU käive juba sees ja tollimakse liidusiseselt ei võeta. Mingil ajal nad Eestisse tehnikat tarninud, kuid nüüd peaks see ka toimima (vähemalt telefone tarnivad). Täpseima saatekulu saad siis, kui lähed tellimusega kuni viimase kinnitusekraanini. Tehnikat pole ise tellinud, ainult raamatuid.
Eemal
Vabandan kõigepealt jõhkrate kirjavigade pärast!
Aga väike copy-paste:
Item Subtotal: $1,022.53
Shipping & Handling: $104.94
Total: $1,127.47 (NOK 6.511,64)
Paid by Visa: $1,127.47 (NOK 6.511,64)
Eemal
Igatahes amazon.co.uk ei lasknud Eestisse tellida. Praegu just proovisin.
Eemal
Eemal
Ma just tahtsin ka öelda, et Amazonil on regionaalsed piirangud paljudele asjadele. Raamatuid ja DVD-sid pole probla osta, kuid tehnika jne on küll alati pikalt saatnud.
Eemal
Mu töökaaslased just natuke aega tagasi hõiskasid, et nüüd saab tehnikat tellida UK Amazonist ja tellisid omale telefone. Tegin sellest veidi ennatliku järelduse..
Eemal
Mul küll laskis elektroonikat Eestisse tellida. Neil reeglites ka ju kirjas, et saab:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome … 24836#baby
Varem olid jah ainult plaadid ja raamatut, aga paistab, et ajad muutuvad.
Eemal
noh, muutuvad nad sul jee .. osad (tegelikult praktiliselt k6ik) non-amazon myyjad ei saada eestisse, kuigi kiidavad lahkesti, et international delivery available ..
Eemal
Teiseks on see, et ma olen tavaliselt ostnud amazon.com -st kuna raamatute ja DVD-de osa on seal kordi parem ning noh sealt ei shippi nad midagi kuhugi peale raamatute ja DVD-de. Ja USA amazon kipub tulema ka üllatavalt odavam isegi kui tuleb kõik maksud maksta... UK oma võib tõesti shippida, seda pole proovinud.
Eemal