Sa ei ole sisse loginud.
Ostan 5D MkII hinnaga kuni 25000.-
Eemal
Kui siin keegi ei müü,siis tuleb lombi tagant tuua
Eemal
Kust sa lombitagant sellise hinnaga saad?
Eemal
Mul oli ka canoni ostukuulutus mõni nädal tagasi erinevates kohtades üleval ja pakuti 5D mk II 24 000-ga. Ma ei tea, kas see alles, aga kui soovi, võin kontakti anda.
Eemal
Võiks saata küll margusorg@gmail.com
Eemal
upitaks korra
Eemal
teema lukku,tellisin lombi tagant
Eemal
Mulle läks kokku 25300
Eemal
Hind on Eestis,tuttav saadab,nii et maksuvaba
Eemal
"Tuttav saadab" ei tähenda seda, et tolliametnik pakki avada ei või, ning seejärel toote turuhinna järgi sulle sinna makse peale ei vääna. See ei pidavat väga haruldane tööstiil enam olema tänapäeval.
Eemal
Jänes kaarte ei mängi
Eemal
Mis siis kui puru läheb.
Eemal
Mis siis ikka,remonti
Eemal
Huvi pärast küsin, et kas garantii promojad ise kunagi praakkere või -objektiivi on saanud ? (endal pole õnneks jopanud... ptüi, ptüi, ptüi)
Või on see siiski pseudoprobleem arvestades seda, et üle lombi tellides on iga vidin laias laastus 40-50% odavam...
Eemal
100-400 l2ks IS s6lm katki garantiiaja sees, kahjuks ei j6udnud teda 6igel ajal remonti viia, niiet maksin ise ..
1DsMkII oli ostes kohe vigane, garantii parandas
1DsMkIII hakkas islandil olles jukerdama, garantii tegi korda teisel katsel ..
Eemal
Canoni aegadest: 1DMkIII käis Overallis, kui tuli välja see esimene mingi peeglidetaili vahetus, mis väidetavalt fokusseerimist pidi parandama. USAst ostetud kerega ei oleks mind esiteks ilmselt nii kiirelt jutule võetud ja teiseks oleks maksnud nii et silm krõllis.
Eemal
5D mk II ei ole kuulnud erilistest lastehaigustest.Ei vaidle vastu et tuleb praaki ette,aga mis siis saab kui siit ostetud kaamera läheb katki paar päeva pärast garantii lõppu?Ikka maksad ise.
Eemal
Olen enda asjad enamuse "lombi" tagant hankinud, kere 40D küll vähe lihtsam kui siinne väljapakutud täiskaadrite seeria, kuid objed päris korralik valik L seeria isendeid ja uskuge, ei ole olnud mingeid probleeme garantii vajadustega. Hinnavahe millega asju olen saanud on ikka päris korralik, reeglina Eesti hind - 40%
Eemal
Tänapäeva tehnika on laias laastus kõik õnnemäng, viimastel aastatel on igal suuremal tootjal olnud probleemseid keresid, objektiive, lisapudinaid jne. See oleneb kasutaja kõhutundest, kas ja kui suure riski peale ta läheb ning kas on mõtet hoida kohe alguses kokku hoida ja loota, et ei ole vaja garantiisse minna (või maksab garantii ise kinni) või on plaan minna täispanga peale ning mitte planeerida enda fototehnika tulevikku garantiid.
Ma isiklikult olen seda meelt, et ma ei hakka ette pabistama ning olen nõus ostma ka garantiita asju (mitte küll riiki pettes vaid näiteks kasutatud asja käest-kätte ostes). Uusi tehnikavidinaid ostes tasub isegi kallide riistade puhul arvestada võimalusega, et saad sünnitõve kaasa, mitu aastat vanade ja end tõestanud riistapuude puhul on mitmed riskid pisemad. Aga samas tasub alati arvestada variandiga, et su uus kallis mänguasi kärvab maha. Ja oi kui hea on siis garantiid omada!
Eemal
Olen ka ennegi lombi tagant tellinud ja pole probleemi olnud.Ma ei saa aru miks siin selline kisa selle garantiiga üles võeti.Minu arust on see minu raha ja ise tean mis sellega pihta hakkan.
Eemal
Keegi ei kritiseerigi Sinu valikut Margus, loomulikult Sinu oma asi mis teed. Ma ka kunagi pidin juba hakkama midagi tellima sealt aga kui lähevad asjad firma arvele, millelt saad ntx KM tagasi, siis see hinnavahe nii suur vist ei tulekski. Võib-olla ei oska ma otsida nii heade hindadega...
Eemal