Sa ei ole sisse loginud.
Plaan siis osta üks nendest fotokatest ja kuna neid pakutakse mulle suht sarnase hinnaga (D90 1500.- kallim) siis sooviks asjatundjatelt teada nende kahe aparaadi tähtsamaid erinevusi. Seda tean et d5000-del on pööratav lcd ekraan aga mis tähtsamat veel on? kuna endal ingliskeelega natuke raskusi siis ootan teie abi. Palun kirjeldage nii et tavainimene ka aru saaks:)
Nagu juba aru saite siis see on minu esimene peegelkaamera, millega siis plaan pildistama hakata KÕIKE mida võimalik-putukatest pidudeni.
Ette Tänades asjalike vastajaid!
Eemal
Siin on külg külje kõrval: http://www.dpreview.com/reviews/nikond5000/ rohelisega on paremad asjad või on vilesi rohkem, muu vist juba pihkuistumise küsümus, mis pole sugugi vähetähtis.
Eemal
D90 eelised:
Kasutusmugavus -- vähem menüüdes kahlamist
Juhtmega kaugjuhtimispult MC-DC2 -- ML-L3(juhtmevaba) ei pruugi alati levida
Eraldi infotabloo ava, säri jms kuvamiseks
Keresisene teravustamismootor
Suurem ja värvirohkem ekraan
Kiirem sarivõte
Jättes vahele Dxxxx seeria, säästad raha
Rohkem ei tulnud praegu kohe ette.
Eemal
Kirjeldan nii, et tavainimene aru saaks - võta D90. D90 on palju parem kui D5000.
Eemal
Lisaks on D90-l palju valgem/suurem pildiotsija, tänu sellele, et kasutatakse pentaprismat.
Eemal
mina hindan ka rohkem d90-t. Kahe asja pärast: 1)keresisene mootor (võimaldab kasutada odavamaid objesid)..2)valgem pidiotsija.
Eemal
Selle viimase asendab ka eduliselt nurkpildiotsija ja sellest pole nii kahju kui katki läheb.
Eemal