Sa ei ole sisse loginud.
Peeter Nahko kirjutas:
Jyski telke saab poest - Jyskist
Ehh, seda ma kartsin, et mingi selline vastus võib laekuda. Saaremaal kus ma pesitsen ei ole mitte ühtegi jyski poodi, mis teeb ostmise raskeks. Ainult telgi pärast ei hakka ju mandrile ka mitte sõitma. Nii kiikasingi netti, leidsin jyski lehe üles küll, aga kaupa mis müüvad seal väljas pole ja võimalust postiga tellida ka mitte
Mõtlesin, et ehk keegi teist siin teab äkki aadressi vms kus oleks võimalik tellida
Eemal
õigel hooajal tuleb õigesse poodi sattuda. ma julgeks soovitada ülemiste või kristiine keskust näiteks.
Eemal
ma ei märganud, et Sa Piilur Saaremaalt oled ja Jyski webinduse kohta ma ei tea midagi .. aga ma tulin just pühapäeval Saaremaalt ja nüüd lähemal ajal ei ole plaanis tulla aga suve jooksul olen seal käinud kümneid kordi ja ka neid Jyski telke sinna sõpradele mitmeid toonud.
Eemal
Peeter Nahko kirjutas:
ma ei märganud, et Sa Piilur Saaremaalt oled ja Jyski webinduse kohta ma ei tea midagi .. aga ma tulin just pühapäeval Saaremaalt ja nüüd lähemal ajal ei ole plaanis tulla aga suve jooksul olen seal käinud kümneid kordi ja ka neid Jyski telke sinna sõpradele mitmeid toonud.
Hmm, kas siit võib välja lugeda vihje, et oleksid nõus ka mulle telgi tooma kui kunagi tulemas oled? Kui sa sellega natuke tegelend oled juba, siis kindlasti oskad ka õelda mis hinnavahemiku jyski telk jääb? Ma nii ebaviisakalt kukkusin kohe sinatama, loodan, et pole hullu sellest
Eemal
sinatamine on täiesti normaalne .. hind oli kahesel about 200.- ma küll päris viimaste andmetega kursis ei ole ja kas seal praegu üldse neid saada on, vbl hooajavärk .. ei tea ka seda, millal järgmine kord olen tulemas aga panen kõrvataha, eks näis.
Eemal
Mul oli paar nädalit tagasi uusi "Jyski telke" tarvis, kuna kaks eelmist on looduse poolt juba piisavalt peksa saanud. Käisin mitmes Jyskis ja muidu supermarketis, kurb tõsiasi on see, et hooaeg on vist läbi - neid häid Saksa mustriga telke polnud kuskil. Kui keegi teab kust neid praegu saada võiks - antagu teada.
Eemal
Enda arust nägin paar nädalat tagasi Tartu Eedeni kaubanduskeskuse Jyskis neid, hind oli üle 200.
Olen analoogseid telke näinud ka Tallinna RIMIs(hooajati muidugi) ja Saaremaaltki sai eelmisel aastal üks ostetud mingist matkatarveteosakonnast.
Eemal
m66k kirjutas:
Enda arust nägin paar nädalat tagasi Tartu Eedeni kaubanduskeskuse Jyskis neid, hind oli üle 200.
Olen analoogseid telke näinud ka Tallinna RIMIs(hooajati muidugi) ja Saaremaaltki sai eelmisel aastal üks ostetud mingist matkatarveteosakonnast.
Üks kohalik pood pakkus üht telki, kirju. Aga teine oli suurem kui mu tavaline 4 inimese kuppeltelk. Ja hind 4-kohaline.
Peeter, kui Jyski telgid liikuma hakkavad ja silma jäävad siis võid märku anda. Samas võin ise kevade poole ühendust võtta kui pole ennem kuskilt saanud vms. Kevadeks tahaks kindlasti telki saada. Sobiks sulle selline käik?
Eemal
Piilur, kus sa Saaremal paikned? Ma liigun ka Saare vahel ja Pärnu Jyskis on neid telke ikka olnud. Mulle meenus just, et olen Säästumarketis ka mingeid odavaid telke näinud, kuid hooaeg hakkab lõppema ja pole sinna poodi ammu sattunud.
Eemal
wrangel kirjutas:
Piilur, kus sa Saaremal paikned? Ma liigun ka Saare vahel ja Pärnu Jyskis on neid telke ikka olnud. Mulle meenus just, et olen Säästumarketis ka mingeid odavaid telke näinud, kuid hooaeg hakkab lõppema ja pole sinna poodi ammu sattunud.
Üldiselt olen ikka Kuressaares paikas, nv maal. Olen ka käinud Säästus silmad lahti, aga siiamaani pole telk silma jäänud.
Eemal
wrangel kirjutas:
Siis tasub sul teema püstitada ilmselt kevade poole. On poes telke ja sinu vajadus telgi järgi kipub samuti kevadesse kanduma.
Kui ma kevadeks oma käe kaudu pole tõesti pole saanud telki, siis jään lootma mandrimeeste peale kes vahest saarele ära eksivad. Et mingitpidi nendega äri teha.
Eemal
Tekkis küsimus talvise varitsemise kohta. Kuidas talvel seda kogenumad mehed teostavad?
Eemal
Lumest onn on väga hea mõte, kusjuures teatud olukordads isegi töötab
*Järele proovitud.
Eemal
Lumeonni ehitamine toimib ainult sula ajal, aga kui on krõbedamad ilmad?
Eemal
paned plaani paika kuhu talvel on varjet vaja ja kasutad võimalikult varakult sobilikke ilmaolusid ära ja ehitad onni varem valmis...
nt. varje raami teed okstest valmis ja siis kühveldad lumega üle...
varjante on erinevaid..pane pea tööle
Eemal
Ma nii kaugele mõtetega veel ei jõudnud. Kuid ega siin peab hakkama varsti tegutsema, kuna siin ei tea kunagi, millal lumevaiba maha viskab.
Eemal
Mis teie arvate,kas on hea varjetelk?
http://www.baltichunter.ee/pood/product … cts_id=712
Mõtlesin sellise osta.
Eemal
Mulle tundub, et see ei seisa tuulega püsti ja pikali visata seal vist ka ei saa.
Doghouse on vist parem.
Eemal
Mul on analoogne, Ameristep´i oma. Põhilised vead on laskeavade ebamugav kõrgus, samuti puuduvad topelt lukud, st. laskeava on kas lahti või kinni, ei saa ava suurust reguleerida. Samuti tuulega kipub väga lärmakalt sahisema ja kuju muutma. Vihmase ilmaga päris läbi ei hakka laskma, küll aga muudab pildistamise suht võimatuks tänu oma kujule. Kogu vihmavesi mis mööda külge alla voolab tuleb kolinal laskeavast sisse. Selline noh...kui vähegi võimalik siis ei soovita, eelmainitud Doghouse ikka kordi parem. Ainuke väga hea omadus on tõesti see kiirelt lahti/kiirelt kokku(eeldusel, et sa selle kokkupanemise triki selgeks saad).
Eemal
uve ei pruugi midagi kallim olla ..mina soetasin usast 1200 eekiga sellise varjetelgi kus saab vabalt kahekesi sees passida ja ka kui väss peale tuleb mahub ka pikali heitma
cabelas.com seal vaata ringi ja meeldetuletus väljas poolt EU ostes on 150 euri maksuvaba
Eemal
Kunagi oli seal cabelas.com aadressil soodukad ja tellisin siis omale selle http://www.baltichunter.ee/pood/product … ts_id=695. cabelasest tellides tuli hinnaks 1600 kr ja transport oli sellest peaaegu pool
Eemal