Sa ei ole sisse loginud.
Tere! Viga siis järgmine. Laadisin pildid arvutisse ning panin mälukaarti uuesti fotokasse. Aga see ütleb nüüd Card write protected. Kas on tegemist kaamera veaga v mälukaardiga. Mida ma peaksin tegema.
Eemal
Liiguta seda nuppu mis mälukaardi külje peal. (mitte üles alla vaid ainult üles)
Eemal
siis on voolutõukest peeti läinud, kui servas kirjutamiskaitse lülitit pole.
Eemal
ma ei oska öelda. võid ka niisama klõpsutada kaameraga, ei pea ju kõike kaardille talletama.
Eemal
Pole võimatu, et mälukaardile miski liigne bitike kuskile tekkis ja see kaardi struktuuris midagi muutis.
Pista see kaart uuesti arvuti taha, kaardilugejasse ja tee talle FORMAT.
Võid proovida ka kaameras talle FORMAT teha, kui õnnestub.
Lexari kaart pole nii nõrgake, et ta sull lihtsalt üles ütleks. Kui probleem ei lahene, võta ühendust .. andrus@overall.ee
Eemal
Postitan ka siia teemasse väheke sarnase küsimuse:
Mul 8Gb Trifoo (st. praktiliselt noname) HCSD kaart ei taha kuidagi töötada Panasonic HDC-SD5 videokaameras. Ütleb lihtsalt "check card". Kaart ise töötab veatult nt. kaardilugejas, annab kopida, kleepida, lugeda formattida jne. Proovisin nii FAT32 kui NTFSi formaaditult - ikka kaamera ei tunnista. Ühe korra sain kaameras kaarti formaatida, siis tekitas sinna paar Panasonicu kataloogi, kuid see oli ka kõik. Sel hetkel salvestada ei proovinud. Järgmine kord kui kaamera sisse lülitasin, ikka sama: kaardisümbol, kriips peal ja "check card" ja ka formaatida ei lubanud. Kirjutamiskaitse ei ole peal. Teised paar muu firma HCSD kaarti kaameras töötavad.
Eemal