Sa ei ole sisse loginud.
Uhh, sai siis kah kodukas valmis nokitsetud. Enam-vähem valmis. Palju seal pilte ei ole aga ega saagi olla, kui napilt 4 kuud tagasi fotohobiga algust sai tehtud. Aga küll ma jõuan:) Visake siis pilk peale ja andke palun tagasisidet ka! www.alarifoto.com
Eemal
Osad makrod on sääl päris head, jõudu sellel teel. Kuid gralerii (mootori) loogikat vaadates saan aru, miks ma endale uut leiutama hakkasin :-).
Eemal
jaah, tõesti väga häid makrosid sul, kuid jah mootori kohapealt samad sõnad
Eemal
Noh eks pildid olegi ju peamised. Tänan kiitmast. Mootori kohapealt niipalju, et kuna ma ise sest arvutivärgist suurt mõhkugi ei mõikka siis sai see rohkem nagu disaini pärast valitud:) Tasuta kah veel:) Ise ma midagi leiutada ei mõista ning ei hakka ka kedagi oskajat tüütama. Võib-olla annab seda olemasolevat ka vähe loogilisemaks timmida, tuleb uurida. Mulle alustuseks käib küll. Ise olengi juba selle kerge ebaloogikaga ära harjunud:) Kui tulevikus pildipagas vähe kabedam eks siis vaatab.
Eemal
täitsa vahva.
MARKOH: pane palun looduspildi kasutajainfosse väli "kodukas" ja "Kasutajad" alla siia http://www.looduspilt.ee/index.php?page=kasutajad link "Kuva kodukad" vms.
Eemal
kaups kirjutas:
pane palun looduspildi kasutajainfosse väli "kodukas"
Kasutaja infos (profiilis) on selline väli täitsa olemas, tuleb ainult ära täita, peale mida näevad kasutaja info all seda ka teised, nt...
http://www.looduspilt.ee/index.php?page … p;statid=1
Muidugi võib selle mingil hetkel lisada ka sinna üldisesse nimekirja mingi tärnikesega, ent tahan öelda, et on olemas selline asi.
Eemal
ahjaa, mul endal ka täidetud. võibolla tekiks kommentaaridesse nimede taha, juhul kui on kodukas täidetud, pisike ikoon-link? olen täheldanud, et näiteks foorumis lingile "Kodukas" klikitakse ikka kõvasti.
Eemal
hea, et PHP ,aga natuke segane on...?!
Eemal
Kui juba kodka teemaks läks siis mul ka kodukas üleval. Kes viistib võib pildi peale visata. Piltidega sama lugu et ega neid palju veel pole aga aegamisi tuleb juurde, paar asja ka veel vajavad nokitsemist aga muidu peaks toimina. www.fotoalbum.pri.ee
Eemal
Nii, nüüd pean küsima, et mis loom see PHP seal minu kodukal on?: Ja mis on segane:)
Eemal
Kuusk kirjutas:
Kui juba kodka teemaks läks siis mul ka kodukas üleval. Kes viistib võib pildi peale visata.
St. tahtsin öelda kes viitsib võib pilgu peale visata. www.fotoalbum.pri.ee
Eemal
kuusk: natuke katki sul seal osad lingid... kontakt ja autorikaitsest on /info.php asemel /\info.php ... ja kohe esilehel on broken link mingi pildi kohta...
Eemal
toruonu kirjutas:
kuusk: natuke katki sul seal osad lingid... kontakt ja autorikaitsest on /info.php asemel /\info.php ... ja kohe esilehel on broken link mingi pildi kohta...
Tean jah. Üritan täna õhtul toimima saada.
Eemal