Sa ei ole sisse loginud.
Täna nägin metsikus koguses vihmapiisku
Eemal
pentaxkm kirjutas:
..laupäeval nägin üle Õhne jõe ujuvat põtra.
Sellest oleks võinud küll huvitava pildi saada, oli sul fotokas kaasas ja said pildistada?
Eemal
200m kauguselt on 18-55mm kit objega päris raske pilti saada, vihma ka sadas ja ei hakkanud fotokat kotist välja võtmagi, aga vaade oli võimas kui põder vette hüppas.
Eemal
ok. Kui kaua tal see ühelt kaldalt teisele ujumine aega võttis (ma ei kujuta ette kui lai see jõgi on)?
Eemal
Ma nägin ka karmiinleevikesi. Mööduva tee pealt veidi plõksisin aga head võtet ei saanud. Kaugeks jäi. Samas lugesin et: "Juunis või juulis muneb emaslind pessa 4…6 muna ning pojad kooruvad 11…15 päeva pärast. Haub samuti ainult emaslind, keda kaasa sel ajal aeg-ajalt toidab. Karmiinleevike on küllaltki ettevaatlik lind ja võib häirimise korral pesa hüljata." Seega ei tasu minna lähemale segama ka.
Eemal
Täna 22.35 vaatasin oma toa aknast välja ja nägin noort hunti kes mu hobuseid hoolega vaatas, sain aknalt paar klõpsu ka kuid valgust ikka liiga vähe.
Eemal
IndrekV kirjutas:
Eile nägin Eesti lehma: http://www.vendelin.pri.ee/index.php?showimage=94
näitab vaid musta lehte (kodukas üleüldiselt maas?)
Eemal
must jah. Firefox 3.0
Eemal
"browse" ja "about" avanevad ka FF´ga ilusti.
Paistab et viga just "home"s
Proovi mõnda teist theme algatuseks.
Eemal
IndrekV - koodis sul kommentaar jääbki kestma - firefox ei suuda mõista
<!--link rel="stylesheet" type="text/css" href="templates/sipmle/styles/dark.css" />
pane sinna lõppu ka --> või kustuta üldse maha
Eemal
Seda oleks jah huvitav teada, et kuidas sellele lehmale selline kaart peale tuli
Eemal
Väga hea Eesti lehma oled küll treinud . täitsa usutav (Turisti jaoks üks paludest kirjudest lehmadest). pildile võiksid siiski lisada ka hiljem info teistele teadmatutele (see lihtsalt minu mõte, ex autor ise tea paremini)
Eemal
Nägin täna teist korda oma elus hunti ja teist korda oma elus ei olnud õnne hunti jäädvustada, kuigi tehnika oli valmis Aga nuh näha hetkeks nii 30m pealt hunti omasoodu toimetamas oli vägev elamus sellegipoolest. Oli teine nii omas maailmas, ega mind märganudki.
Eemal
Miks siis pildile ei saand?
Eemal
Piilur kirjutas:
Miks siis pildile ei saand?
Sest hundi pildistamine on ikka suuresti õnne asi!
Natuke siis olukorda seletan. Silmasin teda miskit 100m pealt ühel kergelt nagu rabasihil (kegelt nagu, sest ega see ei tea mis siht ole, lihtsalt seda mööda jookseb loomatee). Tuli teine otse minu suunas. Teadsin, et alati on võimalus, et ta põikab sihist kõrvale, aga samas lootsin et seda ei juhtu või et kui juhtub siis tuleb sihile tagasi. Olin teda valmis vastu võtma, sest kohe kükitasin ühe rabamänni ette. Ise olin ka parajalt lumega kaetud ja kaitsevärvides ehk kõik oli nii nagu peab. Kusjuures just hakkas ka mõnusat lund sadama ja valgust veel samuti oli - ühesõnaga kõik eeldused saada vähemalt korralik keskkonnakaader olid olemas ja parimal juhul ka võimas portree. Mis aga juhtus oli see, et hunt vilksas miskit 80m pealt sihilt ära rabamändide vahele ja siis oli ta ühtlasi mu silmist kadunud. Arvasin, et vast tuleb sihile tagasi, nagu ikka loomadele kombeks, sest seal on ju kergem praegusel ajal liikuda. Seekord aga nii ei läinud, sest ühtäkki oli hunt mul külje peal nii 30m kaugusel. Pildistada ei jõudnud, sest hunt liikus oma luusival aga kiirel sammul nina maas edasi ja siis kadus rabamändide vahele ära. Kogu selle aja oli ta täiesti omas maailmas, ei tõstnud kordagi pead, ega märganud mind. Ei usu et ka haisu ninna sai, lihtsalt tegi oma tegemisi. Oli vahva kogemus näha täiesti häirimatut võsavillemit niiviisi omasoodu toimetamas, aga muidugi teisalt natuke kurb, et olukord jäi pildile jäädvustamata. Aega oli reageerimiseks lihtsalt liiga vähe, sest tähelepanu koondus sihile. No vast teinekord on õnne ka kaadrisse saada, aga mina leian, et juba ainuüksi hundi nägemine on suur kingitus loodusfotograafile, jäädvustus on juba lisaboonus, mida alati ei saa eeldada.
Eemal
Vaatasin eile õhtul-öösel tükk aega Pääsküla/Laagri piirimail kortermaja aknast, kuidas rebane majade vahel ringi silkas ja süüa otsis. Ise-enesest tore vaatepilt aga samas oli loomast kahju, et ta nii ohtlikku ümbruskonda tuleb.
Eemal
Erik, väga mõnus kohtumine oli sul siis ju. Kahju jahh, et pilti ei saand, aga eks teinekord vea paremini.
Eemal
Piilur kirjutas:
Erik, väga mõnus kohtumine oli sul siis ju. Kahju jahh, et pilti ei saand, aga eks teinekord vea paremini.
Loodan ka et kolm on kohtu seadus, aga kas mulle seda au antakse on iseküsimus. Aga eks ma annan parima kui peaks veel õnne olema - elame, näeme!
Eemal
Kahte põtra nägin (viimati nägin põtra väga ammu), üks tundus selline keskmise suurusega ning teine väiksem. Kahjuks pildistada ei õnnestunud, sest selle väikese retke eesmärk ei olnud selles kohas üldse pildistada ning seetõttu kaamera oli seljakotis. Põrdad kadusid suhteliselt kiiresti ära, nii et ega u. 5 sekundit peale nende märkamist enam pilti poleks olnud võimalik saada. Aga vähemalt nüüd tean kust kandist neid teinekord otsida, seal ümbruses oli üsna palju jälgi.
Eemal
Eile õnnestus kohtuda haruldase pistrikulisega, väikepistriku isaslinnuga.
http://mikkmatsi.com/foto/index.php?showimage=59
Oleksin hea meelega jaganud seda hetke ka Looduspildi rahvaga, kuid kahjuks lükati pilt tagasi
Eemal