Sa ei ole sisse loginud.
"Lihtsalt ma leian, et algajatel peaks olema kusagil oma nurgake, kus nad saavad arutada, miks mingit pilti vastu ei võetud."
meil on vaba maa, tehke omale selline nurgake ja arutage rahus. kui siinsed asjapulgad seda siia ei taha, siis on see nende õigus. liitumisel sa ju nõustusid kasutamistingimustega?
Eemal
OnuEnn kirjutas:
meil on vaba maa, tehke omale selline nurgake ja arutage rahus. kui siinsed asjapulgad seda siia ei taha, siis on see nende õigus. liitumisel sa ju nõustusid kasutamistingimustega?
Jah, eks ma jõudsin ise ka sellisele järeldusele, et taoliste teemade jaoks on teised fotofoorumid. Õnneks viimaseid jätkub.
Eemal
"Jah, eks ma jõudsin ise ka sellisele järeldusele, et taoliste teemade jaoks on teised fotofoorumid. Õnneks viimaseid jätkub."
kui me räägime puhtalt fotofoorumitest, siis toimivaid on neid eestis 4.
eestifotos ja fotokalas on sama rahvas, mis siin. fotofoorum.ee aga tegi photopoint veidi muul otstarbel kui looduspilti mitte üleslubatud piltide omanike nutmiskoht.
Eemal
ma kirjutasin TOIMIVATEST fotofoorumitest. selliseid pisikesi on veel palju.
Eemal
mairo22 kirjutas:
Lisaks sinu nimetatutele ka -link kustutatud-.
Vau! See oli karm fotosait. Miks te tigekullid, lingi ära kustutasite? Tõeliselt õpetlik materjal...
Eemal
Jyrka kirjutas:
mairo22 kirjutas:
Lisaks sinu nimetatutele ka -link kustutatud-.
Vau! See oli karm fotosait. Miks te tigekullid, lingi ära kustutasite? Tõeliselt õpetlik materjal...
Antud link viitas saidile, kus tehti a la reidi jaoks fototöötlust jne. Ma võin sulle meili panna selle lingi, kui sa sellist teenust vajad.
Eemal
Ei, tänan - ma juba jõudsin sinna sisse kiigata. Ja tulin oluliselt kiiremini ka tagurpidi tagasi
Eemal
Jah miks Te poisid panete tehis lamplinnu pildi üles, aga päris linnupoegadega pilti ei lase panna? Ma ei imesta Tommy, et Sul käed värisesid.
Peab tunnistama, et üks minu pilt ei läinud ka üles. Igavene ilus kiil on, aga nii väikselt ja nii kirju taustaga ta siia ei sobinud vist. Uut pilti polnud raske saata, kuid aeg polnud vist parim.
Viimase nädala piltidest pooled pole ühtegi hinnet saanud ja kuna nad pole enam esilehel, siis ilmselt jäävadki tähelepanuta. Jõudu tigekullidele nende tänamatus töös!
Eemal
Ah mis te õrnahingelised nüüd klouninalja peale nii leili läksite. See jutt kiskus ju suht koomiliseks. Onju?
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
Ah mis te õrnahingelised nüüd klouninalja peale nii leili läksite. See jutt kiskus ju suht koomiliseks. Onju?
Seline nali võib mõnikord päris haiget teha...ega päris igalüks pole nii tundetu nagu Sina.
Eemal
"ega päris igalüks pole nii tundetu nagu Sina."
minu jutu peale on isegi alari tigedaks muutunud, pole ta nii tundetu midagi...
Eemal
Kui sellised asjad väga haiget teevad, on ikke väga keeruline elada.
Eemal
Mulle tuli Hull Mõte (tm) pähe - looduspildis võiks olla päev (nädal, kuu - vali ise periood), kus KÕIK mittesobivad pildid saavad üles. Sel ajaperioodil loodetavasti oleks ka kasutajatel huvi neid pilte kommenteerida ning näiteks 1 nädala pärast kustutatakse kõik need pildid ja kommentaarid ära. Kasulikke õppetunde rohkem kui rubla eest.
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
Kui sellised asjad väga haiget teevad, on ikke väga keeruline elada.
Võibolla. Seepärast ei pea seda veel keerulisemaks tegema, onju?
Eemal
Eemal
Ok, olgu siis selgemalt. Kuna oled lause küsimusena vormistanud, siis vastus on: ei pea.
Eemal
Marko Kivimäe kirjutas:
Mulle tuli Hull Mõte (tm) pähe - looduspildis võiks olla päev (nädal, kuu - vali ise periood), kus KÕIK mittesobivad pildid saavad üles. Sel ajaperioodil loodetavasti oleks ka kasutajatel huvi neid pilte kommenteerida ning näiteks 1 nädala pärast kustutatakse kõik need pildid ja kommentaarid ära. Kasulikke õppetunde rohkem kui rubla eest.
See ei ole tm'iga mõte, selle ettepaneku on juba keegi varem teinud. Vastus on endiselt ei. Looduspilt.ee ei ole prügikast, kuhu igaüks võiks teatud päeval kõik oma soperdused visata. Vaadake, halva pildi kohta on väga kerge öelda, et see on halb. Sellega saavad kõik hakkama. Mida see kasutajale annab? Ma ei usu, et rohkem, kui see, et tema pilt saab tagasi lükatud, mis ütleb paljugi. Palju raskem ja rohkem mõttetegevust nõudev ülesanne on juba peaaegu väga head pilti analüüsida ja siis kasutajale tagasisidet anda.
Tee halvast pildist keskpäraseni on väga lühike ja sellega võiks igaüks ise hakkama saada, kui vaid huvi jagub. Tee keskpärasest suurepäraseni on palju pikem. Ja siin tulebki mängu looduspilt.ee. Kes ületab keskpärasuse künnise ja saab oma pildi siia üles (hea, ehk kolmese tasemega), sellel on juba olemas tõsisem huvi loodusfotograafiaga tegelemise vastu.
Meie eesmärk ei ole saada siia võimalikult palju algajaid kasutajaid, vaid ikka neid, kes tulevikus ka selle portaali väärtust hakkavad tõstma.
Eemal
mina arvan, et nad kõik on kadedad, muud seletust ei saa siin olla.
Eemal
shelly kirjutas:
PS: miks neid ämblike pilte igalpool nii palju on?
Sest ämblikud ongi ju need, kes niite tõmbavad...
P.S. Sinu muust jutust küll eriti selget juhtmõtet välja ei raalinud.
Eemal
Kui ma tahaks shelly'le pahasti öelda, siis ütleksin ta kohta, et üks järjekordne kompleksides ja kibestunud jne anonüümne netikommentaator kel on kuskilt miskid puudujäägid (no isegi reegleid ei viitsi lugeda) ja nüüd on vaja siis tähelepanu saavutada. Ajukäärud pigem puuduvad, kui isegi tagasilükatud pildi jutust midagi välja ei suuda lugeda.
...ja tegelikult ma vist tahangi talle pahasti öelda.
Unconditionally!
Eemal
Hea, et selliseid sõnavõttusid on, muidu jääb siin vaat et surmvaikseks. Hea on ka see, et inimene (praegusel juhul shelly) on viitsinud nii palju teksti kirja pannud. Shelly, looduspildi sait on kurjust, halbasid hindeid, parastamist, õelust ning pahatahtlikust täis. (läbi huumoriprisma võtta, palun)
Ma loodan et sa shelly ei solvu, kuid mulle on õpetatud et kui sa jälgid midagi ning kavatsed midagi rumalat öelda, siis jälgi veel ja siis alles ütle muidu võibki rumal mulje jääda.
Eemal
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
Näed siis nüüd - jälle üks kloun saabus.
Eemal