Sa ei ole sisse loginud.
Hei tigekullid ja teised kaasamõtlejad,
sellest on juba tükk aega tagasi, kui räägiti looduspilt.ee uuendamisest/värskendamisest, üleminekust 700 px-le jms.
Huvitav oleks kuulda, mis tehtud, mis teoksil ja millal midagi oodata võib ?
Eemal
Pakun, et näha saab midagi kui õhtud jälle valgemaks hakkavad minema ... no päris valgeks kohe. Töö kõrvalt nokkides ei ole see jõudlus teab mis ... vahel tahaks ju õllega telkari taga ka istuda ...
Eemal
Praegu vist uue LP arendus käimas.. minul on üks ettepanek, et kas saaks äkki nii teha, et pildi autor saab ka hiljem oma pildi märksõnu muuta? Viimasel ajal tunnen tihti sellest puudust.. eks ma muidugi nahutan ka ennast, et miks kohe ei saanud kõiki kirja pandud aga nooh ikka juhtub, et mõni oluline märksõna jääb panemata. Oleks väga abiks featuur
Eemal
Üks ettepanek - olen avastanud, et kui midagi otsin galeriis sorteerin tulemused kohe paremusjärjekorda. 100%. Kui teistel sama võiks see olla vaikimisi kohe?
Eemal
täna tulid uued pildid üle kolme päeva üles ja osade autorite nimed edetabelite all kohe ka nähtaval ( nende omad, kes neljapäeval pildi saatsid ), nii see vist tegelikult mõeldud ei ole.
Eemal
ma olen seda probleem ka meeskond[ät]looduspilt.ee aadressile kaevanud, tundub, et nii peabki ..
Eemal
Torgiks seda vana teemat veel. Et see, noh, et pandavate piltide suurust võiks tõsta. Nii pikslites kui kilobaitides.
Miski 700..800 pikali ka 600..700 pysti võiks ju olla. Ja 256..300kb mahtu oleks ka ju väga tore.
Või kuidas?
Eemal
@idu loe selles postituses marko räägib sellest http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=5167
Eemal
Ei hakanud kõiki teemasid läbi kammima, vaatasin, et need 2 kirjelduse poolest sobivat sisaldasid viimaseid kirju märtsist, mõtlesin et.. nojah, mida ma mõtlesin...
Hea siis, et selle peale ikka mõeldakse.
Eemal
Torgiks ajaviiteks teemat ja küsiks kaugel uuendused on ka?
Eemal
Kas 2010 tuleb uus looduspildi kujundus välja? Enne kui see aeguda jõuab :)
Eemal
Mis mõttes aeguda? Kas sinine ja roheline pole enam moes?
Eemal
Ma olen ca aasta või enamgi näinud uut looduspildi kujundust. Aga ka see uus võib tasapisi aeguda. Ma ei hakka seletama miks disain kui selline pole alati lõpuni ajatu :)
Eemal
St "olen aasta või enamgi TAGASI näinud uut looduspildi kujundust...". Kristo tegi hea asja.
Eemal
Tuleb, olen hulga muudatusi koodi poolelt teinud ja teen veel mõned asjad, mis hädavajalikud, siis üritame reliisida. Lõpetamine on kättevõtmise asi, aga käed on nõrgavõitu. Eriti plokivad mõned asjad, mida ma kunagi teinud pole (ja ei ole aega ka uurida lähemalt), ent mida nüüd on vaja. Seega, kui keegi väga hästi Ajaxit jagab ja tahaks hea tahte korras paar asja aidata teha, võiks teada anda, saaks märksa kiiremini valmis.
Eemal
Ohhoo! Head uudised, et lootust antakse!
Eemal
Heips!
Mul on selline ettepanek, et pildi üles panemisel peaks pildi autor saama ette anda sellele pildile lubatud hinnete vahemiku. Näiteks 1-5, 4-5, 5 ... Siis oleks välistatud juhtumid, kus keegi hindab pilti valesti ja tekib palju paksu pahandust. Noh, nagu näiteks selle pildi juures - http://www.looduspilt.ee/?page=pilt&id=33369 ...
Eemal
aga kas sa selle peale mõtlesid mis siis saab kui kõik arvavad et nende pilt ainult 4 või 5 ongi väärt ? Mina vaatan pilti....jama mis jama, aga autor lubab anda ainult 4-5.
Sinu väljatoodud probleem "Eelajalooliste loomade" pildi puhul on küll kahetsusväärne, aga see ei ole nüüd küll lahendus . Kui natuke veel mõtled oma idee üle eks siis saad ise ka aru
Eemal
Mul tekkis kohe sama probleem mis Simpsonil
Eemal
Simpson: ma arvan, et tommy oli veits sarkastiline
Eemal
see on eluterve küünilisus, mis päästa maailma roosamannasse mattumast.
Eemal
mul on tegelikult arenduses ka mögafilter. st kui pildil olev objekt ja kommentaar pole omavahel seoses või on pildi asemel hinnatud pildi autori ütlust või pildi pealkirja, siis pannakse kommenteerija enda suvalisele pildile kõikide süsteemis olemasolevate kommentaaride hulgast valitud juhuslik kommentaar ja vastavalt mögafiltri hetkemeeleolule hinne 1'st 5ni ning kui mögapidamatus muutub harjumuseks, siis 3'l katsel anatakse kommenteerijale uus auaste "mögiseja".
Eemal
pole mõtet kehtestada nii segaseid reegleid, millest sa isegi pole suuteline peale kirjapanekut pole suuteline aru saama.
head mõtted mahuvad ära ühte lausesse.
Eemal