Sa ei ole sisse loginud.
Jäi mainimata, et ööbin telgis ja kui veel ruumi on, siis olen ka saunaline.
Eemal
Arvatavasti olen ka platsis. Telgiga.
Eemal
Kas etteteatamisele on ka tähtaeg?
Eemal
Tahaks kah tulla aga jah...Saaksin bussiga Paidesse. Kas on kedagi kes mind sealt edasi aitaks kuni kokkutuleku kohani? Sest seni pole Pärnust vist kedagi minemas kellega liituda.
Eemal
Paidest kohale saamine ei peaks küll probleemiks saama. Suhtleme vahetult enne kokkutulekut mis kell bussijaama jõuad ja toimetame kohale ...
10:20 PÄRNU - PAIDE 12:12 peaks olema sobiv aeg
Eemal
Tore.. siis mina ka kirja kämpingusse ja sauna soovin ka
Eemal
Panen ennast kirja kämpingusse ja sauna.
Nõus Rakvere poolt tulijaid auto peale võtma.
Eemal
Keegi mudu Tallinnast sinnapoole ei liigu autoga ning kellel ruumi oleks ?
Eemal
Ollie kirjutas:
Keegi mudu Tallinnast sinnapoole ei liigu autoga ning kellel ruumi oleks ?
Kui mu samale ajale planeeritav reis ära jääb (mis hetkeseisuga ei toimu reisijate vähesuse tõttu), siis olen potensiaalne tulija Tallinnast. Autos ruumi on kel omal transporti pole. Täpsemalt selgub 10. augusti paiku.
Eemal
Kokkutulekuni jäänus siis veel 24 päeva
18 päeva pärast võiks tulijate nimekiri juba päris kindel olla.
Teen väikese vahe kokkuvõtte jälle.
Tulijaid praegu 20 (käpp, monte, jaak, peeter, aivar, urmet, vootele, marie, silver, sven, ollie, läbimärg, diskus, menn, axe, raving polarbear, elu on ilus, andrus liinak, klm76, aavo13)
Kellest kämpasse on 10 (käpp, monte, jaak, peeter, vootele, marie, silver, sven, ollie, klm76)
Oma majaga tulevad 7 (aivar, urmet, läbimärg, diskus, elu on ilus, andrus liinak, aavo13)
Ja saunalisi on 12 (käpp, monte, jaak, peeter, aivar, urmet, vootele, marie, silver, sven, elu on ilus, andrus liinak, klm76) see teeb sauna hinnaks nina peale hetkel 83 1/3 EEK-u
Eemal
Niih monte...mina ikka ka kämpasse
Eemal
mind ka, mind ka, kolmekesi
Eemal
kui miskit vahele olulist ei poe, olen tulemas, maja on mul omal selgas, sauna seal pole, võtaks viimase siis.
Eemal
Olen ka tulija, juhul kui kampa võetakse.
Eemal
liitun saunalistega ja tahan kämpa kohta
Eemal
Laupäeval astuksin ka läbi, kuna elutsen laagriplatsist linnulennult ca 15km kaugusel. Öömaja ei vaja.
Eemal
Mulle peaks olema juba üks koht broneeritud. Saun võib ka sees olla.
Eemal
Panen ennast kirja; kui veel mõni kämpingu koht peaks üle olema, siis võtan selle, kui muidugi keegi naist laeva tahab.
Eemal
Mina ja Tanel tuleme ka, aga öömaja ilmselt ei vaja.
Eemal
1 Saks telgiga, kui saunas ruumi, kiikaks sinna ka sisse.
Eemal