Sa ei ole sisse loginud.
Päris õige teema vist pole, aga panen ikka siia.
Arvasin, et ajapikku suudan oma 8-sest kitseseeriast välja valida pildi, mis läheb A3-le. Aga tee või tina, seis ei ole paranenud, mingitel põhjustel meeldivad ikka pea kõik.
Seeria on siin http://foto.dvaa.ee/?search=0k0 , öelde, mis teie valiks.
Võib-olla võtan kuulda, võib-olla mitte .
Eemal
Ei tea kuidas neil A3 teravus paistab. Mulle omale meeldib pilt nr.4, sest seal on loom suht häirimatus poosis, kuid kahjuks on ta liiga üleval ja minu meelest on all liiga palju tühja ruumi (samas ei annaks ka alla nihutamine midagi, sest siis oleks jälle tühja udu liiga palju). Parim on nr 7, kuid sellel on kitsed tagumikkupidi üksteises liiga kinni. Teravus loeb, sest suuremas formaadis eralduvad äkki rohkem.
See ainult minu arvamus. Võib-olla võtad kuulda, võib-olla mitte .
Eemal
Eemal
Aga lase kogu seeria nt K-arvutites või Photopiontis A4-dena paberile, 9 kr/tk ju suht mõnus hind . Siis näed teravust ja üldmuljet.
Paberilt valiku tegemine siiski hoopis teine asi kui ekraanilt. Nu ja kui pilte endal vaja pole, siis kingid jõuludeks tuttavatele .
Eemal
Eemal
7 või 8, krt ohkama paneb tegin viimati pilti kaks kuud tagasi, igati mõnus olustik koos loomadega, see teeb ilmselt autorile valiku raskeks, kõik pildid ju nagu oma lapsed.
Eemal
Ma arvan, et asi lihtne Lase 4 ja 8
Eemal
Teravus on kõikidel ok. Kõik va 7 on täiskaadrid (7-st on jämedalt 100 pxl kropitud). Sai klõpsitud pea gigabaidi jagu neist sel kohtumisel (ja need 8 on koor kohvi peal minu arvates ;-). Üks minu mõnusamaid kitsekohtumisi sel aastal, kevadest meenub veel üks taoline, aga siisiki -- tüübid tegid, mida nad tavaliselt teevad ja minu/sõbramehe kohalolek ei läinud neile pea üldse korda... Dilemma oli suht kõva, et kuhu kits(ed) kaadris asetada, kuna udu oli pea läbinähtamatu. Lõpuks tunde järgi sai asetatud.
Arvamused edasi ka teretulnud, praegu tundub, et 4 ja 8 jääb peale. Kuigi endale lemmik on 4, kahekesta piltidest istub mulle kõige rohkem 5 -- rohututt suus ja sundimatu olek. Aga võib-olla tegu ka mu mitte-kaadrisse-vaatamise-kiiksuga.
Ja tnx rahvas, enda maitse juures oli/on tegelt siiani tõesti sigaraske valikut teha -- emotsioon asja juures on nii tugev -- olgugi siis et tavapärane kits peateemaks.
Eemal
Eemal
Pilt nr. 8
8, sest on kõige jutukam pilt
Eemal
Minule meeldis 5 ja 6.Nendel piltidel on loomad mõnusalt häirimatus olekus.Seitsmendal kaadril paistab sokk sind märganud olevat ja kaheksandal on vist hetk enne põgenemist. Võibolla ka eksin.Kuid head pildid on nad muidugi kõik.
Eemal
Ta/nad vaatas(id) aeg-ajalt meid kogu see aeg -- ca pool tundi või nii nad meile seltsiks olid. Üksikutes kaadrites lihtsalt olid paremad võimalused mitte-vaatamise kaadrit saada, kahekesta olles emb-kumb ikka vaatas seda kahlsast plõksumist (nad olid siis kõige lähemal ka) Minema jooksid nad mingi asja tõttu, mis tuli suunast, kuhu vasakpoolne pingsalt vaatab. Mis see oli, ei tea, läbi udu ei näind mõhkugi. Aga jah, 8-s oli üks viimastest kaadritest küll.
Eemal
nr8
Eemal
Mina laseks nad kõik A3 peal välja. Mõjuks seeriana kenasti.
Eemal
KaRahh kirjutas:
Mina laseks nad kõik A3 peal välja. Mõjuks seeriana kenasti.
Pole niipalju seinaruumi :-( ...
Eemal
Mari tegi ju HEA ettepaneku: need pildid, mis omale ei jää, sobivad hästi kingituseks.
Eemal