Sa ei ole sisse loginud.
Marko Kivimäe kirjutas:
jubejuss kirjutas:
Kui tahad parimat koostööd konkreetse kaamera ja objega siis nii käibki, mitte ainult Canonil. Odava kehva optika puhul ei oleks sel asjal lihtsalt erilist pointi.
Sooh. Mu ajast aja arust arusaam eeldas, et keerad toru külge ja töötab, eriti veel kallima optika puhul. Aga selge siis.
Marko sa ple ainuke, arvasin ka mina, et kui poest ostad kõvaraha eest objektiivi et siis võid kohe klõpsima hakata aga näedsa siis peab hoopis remonti viima kohe
Eemal
Canoni toru kalibreerimise eest küsib Overall tunni hinda - 550kr oli
Andres Tamm kirjutas:
huvitav mis hinda küsitakse kalibreerimise eest?
Eemal
Parematel kaameratel on kalibreerimisvõimalus ka kerel olemas. Canon 1D(S) Mark III, Nikon D700, D3 jne...
Mina olen oma torud kere microadjustmendi abil paremaks saanud
Eemal
Valmar Voolaid kirjutas:
Marko Kivimäe kirjutas:
jubejuss kirjutas:
Kui tahad parimat koostööd konkreetse kaamera ja objega siis nii käibki, mitte ainult Canonil. Odava kehva optika puhul ei oleks sel asjal lihtsalt erilist pointi.
Sooh. Mu ajast aja arust arusaam eeldas, et keerad toru külge ja töötab, eriti veel kallima optika puhul. Aga selge siis.
Marko sa ple ainuke, arvasin ka mina, et kui poest ostad kõvaraha eest objektiivi et siis võid kohe klõpsima hakata aga näedsa siis peab hoopis remonti viima kohe
Ilmselt pole küsimus kallimas torus, vaid kallima toru ostjas
Eemal
AF Microadjustment ongi selleks uutesse keredesse pandud, et saaks kodus oma ette või taha teravustavad torud paika timmida. Overall teeb sama asja spetsiaalse pingi peal ning tulemused kirjutatakse otse objektiivi kivi sisse, mitte fotoka mällu.
Eemal
"Äkki hoopis mina pean arsi juures ennast kalibreerima."
sa ei olegi veel ennast kalibreerida lasknud?!
Eemal
Paremini varustatud silmakliinikud kalibreerivad su läätsed tänapäeval mõistliku summa eest laseriga ära nigu niuhti. Läätsi juhtiva ning tulemust protsessiva kiibi ja tarkvaraga aga on juba keerulisem lugu - seal ei julge ilmselt keegi tulemust ette garanteerida...
Eemal