Sa ei ole sisse loginud.
LR2 on minu suurim sõber - eriti pärast The Luminous Landscape Guide to Lightroom 2 soetamist, kus Pixel Geniuse asutaja ja Photoshopi guru Jeff Schewe ja niisama muhe fotograaf Michael Reichmann LR2 lahkavad ja parajalt nalja viskavad (ehk 7.5 tundi tarkust ja nalja). LR2 WEB moodulis on asjad väga lihtsad ja laadimiseks pead muutma Upload Settings -> Ftp server -> Edit ja siis seal defineerid ära serveri, kasutajanime, parooli, serveri pathi (kuhu pannakse sinu pildid ja tekitatakse HTML või Flash galerii).
Eemal
Tantumis saad näiteks 33EEK/kuu eest suvaline arv baase teha ja kõik muu ka juures. Kasutanud 2a ja kunagi pole probleemi olnud ei lehe üleval olekuga ega muu administreerimisega.
Aga toruonu koodi tundub et on suht võimatu saada. Viimase paari nädala jooksul saadetud paarile meilile pole mingit vastust. Käiks või kopikagi välja aga ei mingit infot.
Eemal
Mulle ka läheb lightroom väga peale, kust sa selle The Luminous Landscape Guide to Lightroom 2 said? Selle Upload settinguga jampsisin tugevasti ja proovisin igast varjante, kuna ma veel noob siis vbla ma ei mõista mis on ftp server - ehk mis aadressi ma pean sinna kirjutama, kas sa saad panna näite siis saan oma elkdata infost vaadata milline see aadress peaks olema nagu, parooli ilmselt mõistatan ära. Tänud ette:)
Eemal
Luminous Landscape kodulehelt ja sealt peaks lingi suhteliselt kergesti leidma. Ummm, Elkdata serverit pole ise kunagi kasutanud, aga minul on umbes nii.. server: ftp.myhost.ee ja server path /home/users/minunimi/htdocs või midagi nii.
Eemal
Tõesti lightroomis sain selle asja serverisse üles, niiet suured tänud:), kuigi nüüd ei saa sealt edasi aru kuidas see galerii koduleheküljele saada:(, damn. Veidralt tore nokitsemine selle koduleheküljega, juhe jookseb seitse korda kokku. Mis arvutiga sa muidu lightroomi kasutad? The Luminous Landscape Guide to Lightroom 2, kas sa selle ostsid sealt siis või? see ju tasuline ja mitte just odav.
mairo22 palju Tantumis kah ruumi antakse?
Eemal
Helliknokk kirjutas:
mairo22 palju Tantumis kah ruumi antakse?
Minul on 6Gb ruumi. Siin täpsemalt: http://www.tantum.ee/index.php/mod/site … id/88/i/87
21EEK/kuu eest saad 3GB ruumi koos max 100 baasiga. Lisaks pikk nimekiri lisadest sh ka SSH ligipääs. Mida veel tahta?
Eemal
To Helliknokk: The Luminous Landscape Guide to Lightroom 2 ostsin loomulikult ja ütleme nii, et asi on igat om dollarit väärt ning vaevalt see 40 dollarit nii kallis on, aga eks kõik oleneb suhtumisest.
Eemal
suhtumine on vägev, vähemalt mis puutub LR2-te, lihtsalt ei ole harjunud sellist kaupa neti kaudu ostma.
Eemal
See on veel vingem kui da Vinci oma ;-)
Eemal
Jyrka kirjutas:
pentaxkm kirjutas:
See võibolla väga loll küsimus aga, Mida tähendab toruonu kood?
Tänud!!
Seda "koodi" kasutavad enamus pildistajaid siin foorumis oma veeebigaleriiks, vaata erinevate kasutajate kodulheti, mingil hetkel hakkad leidma, et jube paljud neist sarnanevad !
Sveni galerii, Urmeti, Alari(alarifoto), toruonu(isiklikult ), Jaak Põder jnejne
Eemal
Ning ärgem unustagem, et see on siiski Toruonu JA (Põdra) Jaagu kood!
Eemal
pentaxkm kirjutas:
olen märganud ja et enamus on jube sarnased.
Ma olen näinud netis hunnikus sarnaseid wordi dokumente -- riburada teksti rida rea järel. Alles nende sisu lugedes on selgunud, et nad siiski on erinevad :-).
Eemal
Jyrka kirjutas:
HAHAHAAA ... ma oleks endale peaaegu jäätise kopsu tõmmanud
Eemal
Kui loed viimaseid postitusi koodi saadavuse osas, siis hetkel ei ole.
Eemal
Vahepeal on palju vett merre voolanud, kuidas lood koodi saadavusega on? Mina oleks väga suur fänn!
Eemal
Hetkel vist ei pidanud olema aga kui tuleb olen ka ikka räme fänn
Eemal
Eemal
Neid "Palju pilte" tahaks näha. Kodulehel ringi vaadates jäi silma aint 10 pilti. Kus ülejäänud pildid ülal on ?
Eemal
Minu kodulehel ? noh seda ei saagi nimetada koduleheks . kuna pole sellega tegelenud jällegi . arvutis on pilte .
Eemal
Toruonu, kas kood ootab endiselt parandamist?
Eemal