Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Eemal
miks siin ikka naljast üldse ei taheta aru saada ? isegi siis, kui ütled, et SEE OLI NALI ..
Eemal
Ära võta seda Pentaxi teemat isiklikult.. seal oleks võinud ükskõik mis bränd olla. Ta tahtis öelda, et Pentax on hea Tegelikult viib selle jutuga teema kiirelt sinna, kuhu ta nii või naa jõudnud oleks. Ostja peaks ikka ise otsuse langetama!
Eemal
Nii...viimane mõte, kus oleks vaja soovitusi..Kas Canon EOS 450D või Nikon D5000!???
Selle valikuga olen siis lõppu jõudnud ja lugenud kõike, kuid igati on nad üsna sarnased kaamerad!!! See ongi viimane küsimus!!!
Eemal
Oeh...peaks jah! Kuid see on raske otsus ja ma usun et te kõik olete seda läbi kogenud:)
Eemal
aga sa võid poes ka kaks või kolm või eiteamitukorda käia
Eemal
Kusjuures ma olen Overallis käinud 3 korda vestlemas ühe müüjaga..ja fotopointis käind ja kaubamaja Euronicsis! Viimased kaks soovitavad kindlalt Nikonit, kuid jah..ei tea kohe..!
Eemal
..aga kuidas sa ise tunned!?
Eemal
Eemal
450D siis...aga küsimus oli, et kas ta on ka rahuldav tulevikuks ja ma olen Kiire õppija!
Eemal
Sixty kirjutas:
Nii...viimane mõte, kus oleks vaja soovitusi..Kas Canon EOS 450D või Nikon D5000!???
Ole nüüd hea ja käi poes ära ja proovi D5000 korra näppida ning käes hoida. Mina jõudsin järeldusele et see oli nii mini kaamera et kadus mu kämmalde vahele ära.
Ahh loe parem ise: http://www.dpreview.com/reviews/nikond5000/
Lk 33 on pros ja cons, saad kiirelt ülevaate mis pahasti on.
Eemal
50D on juba uus hinnaklass..ma ei tahaks seda hinda nii väga kõrgeks ka ajada!
Eemal
Sa muudkui küsid ja küsid kõigi käest aga kedagi nagu ei kuula ka. Osta siis see Canon ära kui meeldib ja süda rahul. Küll ta kärab ikka. Osad on sellega isegi päris häid pilte saanud.
Eemal
Eemal
mine poodi ja proovi järele. canon on suht kindel valik, kuigi mitte tingimatta parim.
Eemal
Sixty, jutu point on selles, et selles hinnaklassis pole erinevatel brändidel olulist vahet.
Eemal
Esimene vastaja erko andis kõige parema vihje minu meelest. Oleneb kui tõsiselt sa tahad asjaga tegelema hakata. Kui lihtsalt vahest niisama klõpsida, mine poodi ja osta kaamera mis kõige rohkem läigib ja kätte istub ja asi ants. Kui tahad tõsisemalt harrastama hakata, võta canon või nikon. Ei ole mõtet osta muude brändide kola koju ja siis ükspäev avastada, et neil pole nt edasiminekuks täiskaader sensoriga kaamerat või norm hinnaga ja hea joonisega valgusjõulist teleobjektiivi. Kui raha ei ole tulevikus argument ja tahad parimat mis hetkel saada (justnimelt hetkel, äkki aasta pärast olukord teine) vali nikon kui ei ole plaanis tippprofiks hakata ja natukene ikka raha loed on canon mõistlik valik just objektiivide, eriti järelturu objektiivide valiku tõttu. Ära muretse eriti selle pärast kumb odav mude canonilt või nikonilt mingis mõttetus nüansis parem on, vaata kaugemale.
Eemal