Sa ei ole sisse loginud.
Kas keegi on kuulnud põdra möiret. Kui keegi on, äkki kirjeldaks emotsioone!?
Eemal
Eemal
see pole möire vaid mingi luksumine...mõtlesin ikka õiget möiret.
Eemal
mina isiklikult olen küll kuulnud
Eemal
irwe
Eemal
mis sa, musikäpp, norid. minu arust väga sisukas arutelu käib siin.
Eemal
kes veel ei tea, siis see on draa meetod huumoriks (draa ametlik translaator)
Eemal
No Jaagu huumor paistab küll kilomeetri kaugusele kätte ära, mis tast ikka tõlkida Aga ma võin ilma autori loata ja tema keelt veel täielikult valdamata Kristole tõlkida topicu poindi, milleks ilmselt on olnud autori soov teada anda, et tal on paremaid kõlareid vaja või siis seda, et ta ikka ei ole kuulnud, aga ta ise ei tea seda veel.
Eemal
ma pakuks ka, et ta ajas kitse möirgega sassi Sander võiks üle kuulata ka ülal toodud lingil oleva kitse möirge. Kui esimest korda kuulsin seda pidasin ka põdra möirgeks kuna ei uskunud kitse nii karmilt mölisevat
Eemal
Sander on ajast aega siin pikki ja sisukaid teemasid postitanud. Üks teema oli isegi üle ühe rea pikk. Vot selline põdramees.
Eemal
Võimalik, et Sander ongi põder.Või on keegi neid korraga näinud?
Kui Sander on põder, siis peaks paluma tal möirata. Sest siis saaks need, kes on põdra möiret kuulnud, öelda, kas Sander on ikka õige põder või ajab lihtsalt põdraudu sarvede vahelt välja.
Eemal
Üritaks siinkohal siis emotsiooni jagada. Selle lindistuse, mis loodusheli.ee-s üleval, tegin mitu-setu aastat tagasi augustikuus Saaremaal. Nii et päris pulmaaegse häälitsusega ei tohiks tegu olla. Põder oli suht kaugel ja seepärast jäi hääl nõrgalt peale. Aga emotsioon oli selline, et viis minutit enne lindistuse tegemist luusis põder otse mu telgi kõrval. Siis ma muidugi ei teadnud, kes see seal kolab ja nahistab. Aga väike hirmupoiss puges põue. Mõne minuti pärast läksin uurisin asja ja nägin põtra ca 100 meetri kaugusel. Siis ta häälitseski. Ei teagi, mis ta sellega siis mõtles. Aga viimane kord kui põtra kuulsin (pühapäeval), ei möiranud ta, vaid pani raginal läbi tuulemurru plehku. Lõi veel igavese kolakaga jala vastu mahakukkund tüve ära. Kahju hakkas kohe vaesekesest.
Eemal
Olen kuulnud sügisesel ajal põtra häälitsemas - see meenutas madalahelilist luksumist (klukk, klukk)
Eemal