Sa ei ole sisse loginud.
Ära anda: ca 20 "Outdoor Photography" 2007-2008 ajakirja (mõni on ka teisest sarjast), ca 10 GEO ja Tarkade klubi, enamus peaks olema 2008. OKIA kontor, tööajal, kaart: http://www.okia.ee/kontakt
--
võta ühendust: foto@ok.ee
Eemal
Lukus, kõik ajakirjad on nüüd ära lubatud, 5-kordselt :)
Aga üks hea mõte tekkis ka: üks inimene palus enne neid ajakirju sirvida, temalt liiguvad järgmisele. Kuna see on pehmelt öeldes hea ja roheline mõtlemine siis võiks ju sellist vahetamist ka edaspidi teha.
Eemal
Hea algatus! Kui kellelgi veel huvi on, siis oleks pakkuda terve virn (ca 80 ) Practical Photographyt ja Outdoor Photographyt 2002-2007. Asukoht küll paraku Hiiumaal aga kui keegi kogu virna on nõus ära võtma, olen nõus millalgi Tallinnasse tooma.
Eemal
aga alustaks ringiga hiiumaalt, ju ma pärast edasi annan kaugemale.
kuidas kontakti saab?
Eemal
Eemal
Tere, oleks ka väga tänulik kui saaks neid ajakirju sirvida (üldjuhul asun pealinnas, nädalavahetustel satun ka raplamaale.)
tel. 56611999
Eemal
ma saan ajakirjad nädalavahetusel oma kätte, ju lähiajal siis annan linnapoole edasi.
Eemal
nii, ajakirjad minu käes.
tänud heldele jagajale!
Eemal
Tln'a jöuab, siis sirviks isegi need üle.
et vötax liinipidi järjekorda.
kunagi siiamaile jöuab siis vöidaks ühendust vötta raimo118@hotmail.com
Eemal
Eemal
pean juba plaani, kuidas linna toimetada. annan teada ja võtan järgmisega lähiajal ühendust.
Eemal
nii, homme-ülehomme järvakandis (pildistamas). võtan ajakirjad kaasa, kas keegi huvilistest sinna satub?
Eemal
Kaupsi ajakirjad läbi vaadatud (tegelt juba mõni aeg tagasi), aga kuna järgmine soovija pole endast märku andnud, siis Kaupsi loal lähevad ajakirjad uuele pakkumisele. Pange mulle meil, kel huvi. Asuvad Tallinnas.
Eemal
oleks huvitatud. vaataks läbi ja saadaks siis ka nagu jaak uuele ringile.
Eemal
minu käes olnud ajakirjad on kaspari kui ainsa kohaletulnu käes.
Eemal
Nii, ajakirjad saadaval! Asun Raplas, aga kui kellelgi peaks Tallinnast huvi olema saaks sinna kanti liikudes kaasa võtta.
Eemal
Hei,
mul oleks kah suur huvi neid mõnda aega sirvida. Resideerun Tallinnas aga edasi saaks neid ka Rakvere poole saata.
Eemal