Sa ei ole sisse loginud.
Sellised asjad pakkuda,täiesti töökorras aga vedelevad kodus niisama.Fotokal on 50 mm Heliose objektiiv,välk on mingis pruunis nahast vutlaris aga marki ei suuda identifitseerida.Asuvad Tallinnas hind 200.-
pilving@hot.ee
56229111
Eemal
Uus hind 150.-
Eemal
ostke ära,tore vanakooli fotokas
Eemal
pane osta.ee-sse. Seal selliseid jobusid kõvasti, kes säändset rämpsu korjavad. Kes juba siin foorumis käivad, need ei hakka ostma.
Mingi müüdi seal 300-ga umbes maha. Üks teine tahtis oma zeniidi eest 1100 kr saada. Sellele ostjat küll ei tulnud.
Eemal
Karla, miks sa arvad et too kaamera ja välk rämps on?
Eemal
ma olen seda tyypi kaameratega pildistanud umbes 10a, Erinevatega, alates Zenit-B-st. Pean silmas siis nimelt Zeniite. Pime, raske, ebatäpne, vähe säriaegu.
Vene aja lõpus läksin üle juba Kievitele. (Peegel--Kiev 19; ja rangfinder Kiev). Need on minu arust Zeniitidest jupp maad paremad. Aga kui võtad pihku kasvõi mõne sama aja jaapani fimika (canon, nikon), siis saad aru, mis on hea. Need kered veel praegugi hinnas. Näiteks Nikoni puhul FM2, täismehaaniline, rauast.
Jah, pilti Zeniit teeb, aga kellele seda vaja on. Ostad lapsele lõhkumiseks? Ta on nii suur ja raske kolakas ju. Kuda see laps tassib seda???? Tal läheb pildistamise isu ära enne kui saab suurem huvi tekkida.
Ostad endale? Praegu need vanad lääne filmikad on juba nii odavad, osta parem see, tunned ikka asjast mõnu. Pealegi objesid võtta. Enamasti saad ka objedega edasi minna digi kerede peale...
zeniidi pealt pole kuskile areneda.
Peegel Kievil ja nikoni objedel sama kinnitus, seega saab sealt kuidagimoodi areneda.
Eemal
Seniidil pole mitte ühtegi elektroonilist komponenti,mis teeb temast väga vastupidava kaamera.Nõuka ajal kasutati neid näiteks polaarekspeditsioonidel.Kui on kellelgi vaja kaamerat ekstreemsetes oludes,mille peale võib kindel olla siis see on päris mõistlik ja odav valik.Vees,liivas ja külmas pole tavalise tänapäevase digikaameraga suurt midagi teha(omal nahal läbiproovitud).Kes teab see tahab ja ega mul kiiret pole.100.-
Eemal
kasvõi nostalgia mõttes
Eemal
Selles nostalgia mõttes jah: Hea lastelastele näidata. Kõrvuti selle digi mulaga. Mul kah seisab zeniit kodus riiuli peal. Teisi vene aparaate on ka.
Loomulikult soovitan.
Eemal