Sa ei ole sisse loginud.
Lisaksin tulijate nimekirja veel enda ja Eleni.
Ja mõttekoja idee tundub ka sümpaatne (eeldades küll, et tegemist ei ole väga formaalse ettevõtmisega vaid tavapärane lora saab mingi südamelähedase teema lahendamisele suunatud). Iseasi tõepoolest, et kes meie mõttekoda koordineerida takaks.
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Mis te arvate sellest mõttest, et teeks paar tundi oma Minu Eesti mõttekoja koos Leili ja jahimeestega?
Kõlab hästi.
Eemal
Üks hea uudis kõigile tulijaile. Pärast puudeistutust on metsas kino!
Vaatame Joosep Matjuse äsjavalminud loodusfilmi "Vanamees ja põder", produtsent Riho Västrik. Omamoodi teine esilinastus looduse- ja metsarahvale.
Keldrist saab akende pimendamisega improviseeritud kinosaal ja elektri toome kastiga kohale.
Kes ei tule, jääb seekord elamusest ilma.
Eemal
Lööksin ka heameelega kaasa, nii puude istutamises kui ka loodetavasti tekkivas mõttevahetuses. Seni olen küll looduspildis ainult vaatlejana kaasa löönud ehk see ei takista.
Toomas
Eemal
Leili, ära muretse ma olen kohal kui 5 kopikat, eha siis kroonik saa tulemata jääda
Eemal
Palun pange mind ka kirja, pilte küll see aasta eriti näidata ei ole, aga puid istutaks ikka hea meelega:) Ja see mõttekoja idee on ka väga hea
Eemal
Kas keegi saaks Pärnust küüti pakkuda?
Eemal
Olen ka kohal, kui leian transpordi. Kas keegi Tartu suunalt tulija mind Suure-Jaanist saaks peale võtta? Võib saata e-kirja mail ätt villemfoto punkt com.
Eemal
Andrus Liinak kirjutas:
Kas keegi saaks Pärnust küüti pakkuda?
Tundub, et vist mitte
Eemal
Villem kirjutas:
Olen ka kohal, kui leian transpordi. Kas keegi Tartu suunalt tulija mind Suure-Jaanist saaks peale võtta? Võib saata e-kirja mail ätt villemfoto punkt com.
Villem, kui pole veel küüti leidnud siis ma olen tartu poolt tulemas. Kui pole kedagi leidnud siis pane mulle mingi meil teele madis[ät]madispilt.com ja eks ma võta sind peale
Eemal
Mina siiski ei tule seekord. Mitu head asja samal päeval, nagu ikka.
Mõnusat olemist teile!
Eemal
Madis Pilt kirjutas:
Villem kirjutas:
Villem, kui pole veel küüti leidnud siis ma olen tartu poolt tulemas. Kui pole kedagi leidnud siis pane mulle mingi meil teele madis[ät]madispilt.com ja eks ma võta sind peale
Tallinna poolt liikujatele saaksin küüti küll pakkuda
Soovi korral saada mulle mail.
Toomas
Eemal
Kui keegi Elvast tahab kokkutulekule saada siis võiksin peale võtta. Soov saata mailile.
Eemal
Madis Pilt kirjutas:
Sain juba tänu Urmetile transpordi. Suured tänud siiski abi pakkumast, Madis:)
Eemal
See on vist viimane appikarje: Kui ma 9:27 Vändra bussipeatusesse saabun kas leidub mõni hea hing kes mu sealt üles korjab ja edasi toimetab?
Eemal
Aitäh kõigile, kes järjekorras juba 4-ndast metsaistutustalgust ja sellele järgnevast koosolemisest osa võtsid!
Ilm oli suurepärane, nagu alati on olnud. Sama suurepärased on inimesed, kes loodusest lugu peavad. Teiega on alati meeldiv koos olla. Uute kohtumisteni!
Loodetavasti tuleb siia ka pildikroonikat.
Eemal
Täname ka Leilit, kes meid juba 4t korda vastu võttis, meid ülikülluslikult poputas ja meelt lahutas. Samuti täname filmimeest suurepärase filmielamuse eest ning laulikut lauluviisi eest ning kõiki teisi loodusefoto huvilisi, kes oma panuse kohaletulemisega ja hea tujuga andsid. Väga põnev ja meeldiv oli kokkuvõtteks, ja kui millesti kahju on, siis sellest, et see hea asi taas kord läbi sai ning kahju on ka neist, kes väärt üritusest osa võtta ei saanud.
Eemal
Ühinen Marko poolt öelduga... nüüd jääb vaid veidi vähem, kui aasta oodata
Eemal
ei noh nüüd kui olen isegi sellel lahedal üritusel ära käinud võin julgelt öelda,et kes pole kokkutulekul käinud need pole looduspit.ee näinudki väga positiivne emotsioon
Suured Tänud Leili-le ja järgmistel kordadel vaataks väga heameelega veel mõnda head loodusfilmi.
Eemal
Ühinen siira tänukooriga, suur lugupidamine Leilile!
Üritasin oma algeliste oskustega ka väikese videopäeviku kokku panna:
http://www.youtube.com/watch?v=YxoXI2q-VwE
Eemal
Hästi kahju on, et ei saanud seltskonnaga ühineda. Kaupo video andis kenasti melu edasi. Tänud Kaupole. Ja Marile õnnitlused Mari pole siia ammu midagi vaatamiseks postitanud. Äkki jagad seda jahimeeste eripreemia pilti pisut laiemale seltskonnale ka (kasvõi lingikene...)
Eemal
Ei tea kas kroonik kah mõnda pilti näitab
Eemal
Vaatab äkki isegi näitab. Kuna oli puhkus siis ei olnud kodukaga tegelemiseks aega nüüd aga olen tööl ja ilmad jälle nutused ehk õhtul panen midagi ülesse.
Eemal