Sa ei ole sisse loginud.
tere! palun soovitage koduseks kasutamiseks mugavat tarkvara piltide lihtsamaks mudimiseks, katalogiseerimiseks, vaatamiseks ja hea oleks ka neti kaudu sõpradele näitamiseks. mul picasa oli, aga see hirmus tüütu, ta toppis ennast igale poole ja armastas kõik pildid endasse imeda, ka need, mis selleks mõeldud polnud . tänud vastajaile!
Eemal
irfanview, xnview, faststone...
Eemal
Hugin = panoraamide
Opanda Iexif = info jaoks.
GIMP = Fotopoe asemikuks
Eemal
Ma ei alahindaks Picasat. Konfi ta korralikult ära lihtsalt. Ja kui sa Picasat konfida ei viitsi, siis ei ole mõtet ka keerulisemaid vahendeid otsida. Pildi _töötluseks_ ta muidugi ei sobi (sõltuvalt ootustest muidugi).
Kasutan ise Picasat pildikogu hoidmise/haldamise vahendina ja ainuke asi millest ma puudust tunnen mitme pildi järjest vaatamine ettemääratud suurenduse all. Stiilis kui tahad 100% peal vaadata, kumb järjestikustest kaadritest teravam on.
Eemal
Karel ütles ära. Igasuguste aeglaste profitarkvarade kõrval on ta ikka väga mugav ja kiire vahend pildikogu haldamiseks. Määra talle kaustad ja kettad kust tohib/peab pilte otsima. Kasutan seda Adobe toodete kõrval paralleelselt. Picasat siis ...
Eemal
Mina paremat ei tea kui http://www.acdsee.com/
Maksab küll tühised 50.- dollarit aga asi on seda väärt.
Ma kasutan seda proge ligemale 10 aastat juba.
Tõmba demo alla.Kuu aja pärast käid automaatselt raha välja.
Eemal
vihje, pentaxi kompaktidega antakse see tasuta kaasa :-)
ma kunagi olin selle aktiivne kasutaja, aga millegipärast on nüüd teised eelistused tekkinud.
Eemal