Sa ei ole sisse loginud.
Mure järgmine : ei õnnestu foorumi otsinguga leida ä-tähte sisaldavaid sõnu.
Näiteks: välk , äike, välguga, väike, näiteks
Vastuseks tuleb: "Otsing ei andnud tulemusi."
Eemal
Eemal
ja nüüd märkasin ka sõna "foorumis"
ei tööta jah. tundub, et üldse täpitätedega sõnu ei otsita.
Eemal
Otsingus asendada täpitähed selliselt, siis töötab:
ö - "ö"
ü - "ü"
ä - "ä"
Ehk siis jänes on jänes
;D
Eemal
Masingu ees vabandades, siis
õ - "õ"
Eemal
ma tahaks loota, et me Kristoga jõuame kunagi sinnamaale, et saame uue foorumiversiooni peale, mille omakorda loodame saada tööle UTF-8's, misjärel võiks see täpitähe möll tööle hakata. huvitav tähelepanek sellegipoolest
Eemal
Sellest on siin vist varemgi räägitud, aga asi ei puuduta ainult täpitähti. Täna üritasin leida üht oma müügikuulutust. Seda - http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=4299 - täpsemalt. Tippides otsingusse MC-30 ei anna mingit tulemust. Sama lugu ka teemas läbi käinud MC-36 sisestamisega. Ja veel mitme võimaliku otsisõnaga nii selles kui mitmes teises teemas. Ma olen taolisi jamasid siin märganud korduvalt varemgi. Asi tundub umbes sama pädev kui Photopoindi lehe otsing, mis näiteks "Nikon 50mm" otsides annab lehetäie Nikoni keresid, objektiive, Coolscan skänneri, ühe Pentaxi (!) kere+kit kombo jne Sellise jama peale ma ülejäänud 46 (!) lehekülge otsinguprahti sealt üldse läbi vaatama ei hakkagi. Aga Photopoint ei puutu praegu asjasse.
Eemal
to Toomas: Aga tõepoolest, mis riistapuu see "Nikon 50mm" peab olema? Mina saan aru küll, mida mõtlesid, kuid õige asja leidmiseks toksisin otsingusse "Nikkor 50mm" ja sain viis vastet, eelnevalt tuleb muidugi õiged linnukesed valida.
Eemal
Vabandust, mõtlesingi otsingut "Nikkor 50mm". Hiljaaegu Canonilt ületulnuna olen harjunud, et objektiiv ja kere kannavad sama nime Kuigi sedaviisi otsimine ei takista muideks ükskõik millisest lääne fotopoest Nikkoreid leidmast.
Siiski, miks kuradi pärast ma pean kellegi poes hakkama elementaarset otsingut tehes mingeid linnukesi ette ja taha panema? Kasutajasõbralik asi toimiks siiski nii, et lähen lehele, löön otsingusse oma otsitava toote nime sisse ja saan selle tootega seotud tulemused. KUI mind see otsing ei rahulda, lähen edasi detailotsingusse kus mõnuga linnukesi laon ja täpsustavaid märksõnu kirjutan. PP otsingus tuleb enne koristustööd teha, et lihtsa objeotsingu peale mingeid skännereid või teise tootja kaupu ei saaks.
Aga ärme lähme teemast mööda, see oli lihtsalt võrdlev näide.
Eemal
MarkoH kirjutas:
ma tahaks loota, et me Kristoga jõuame kunagi sinnamaale, et saame uue foorumiversiooni peale, mille omakorda loodame saada tööle UTF-8's, misjärel võiks see täpitähe möll tööle hakata. huvitav tähelepanek sellegipoolest :)
Kas see lootus Looduspildi uuenemisest on veel õhus? Ausalt öeldes hakkab usk sellesse ära kaduma, jutt on olnud õhus üle aasta.
Eemal
no rahu ... lehe muutmiseks pere, töö jms kõrvalt kulubki palju aega.
Hetkel remondib Marko maja ja ma arvan, et igaühele oleks see tegevus primaarne. Kehvem variant oleks kui remont veniks eks.
Kärsitutele infoks, et uus disain on valmis ja ka koodil küljes. Enne online versiooni upgrademist on vaja teha teatud muudatusi koodis ... selleks on vaja aega ...
Pidev virisemine inspiratsiooni küll ei anna.
Eemal
jah, poisid, rahu. uuendus tuleb kindlasti, sest Käpp on karmi töö ära teinud ja ma isegi juba käe valgeks teinud, seega ei ole tegu mitte ainult õhusoleva lootusega, vaid küllalki kindla asjaga.
Eemal
käpp kirjutas:
Pidev virisemine inspiratsiooni küll ei anna.
Miks nii karmilt? :) Lubamine, et "varsti-varsti" on ju sama mõttetu. Variandid on:
- mitte teha/rääkida
- teha ja rääkida
- mitte teha ja leida võimalusel uus tegija (meil on looduspildis ju mitmeid progejaid) ja siis rääkida.
Mina näiteks elan selle moto järgi. Olen ka korduvalt oma elus kokku puutunud projektidega kus progemisosapoolel on alati mingi põhjendus asjade edasilükkamisel, tegelikult vaevab aga motivatsioonikriis. Saan aru, et ka siin on meil proge taha asi toppama jäänud. Eks sellised asjad nagu Looduspilt olegi mõnes mõttes kommuuni ees võetud kohustused. Igatahes jõudu jaksu, eriti Marko sulle.
Peace :)
Eemal
Väike teema upimine, oli foorumi uuendus, aga ikka täpptähtedega sõnu ei taheta leida.
Ainuke täpptähtedega leitud sõna oli "näiteks" ja seda kah ainult peale uuendust tehtud postitustest.
Eemal