Sa ei ole sisse loginud.
Kavas uus toru endale muretseda, pildistan nikon d90-ga ja ees on nikkor AF-S 70-300mm F4,5-5,6 G IF ED VR.
Tahaks nö järgmisele levelile Millist toru soovitate..raha on kuskil 16 000eeki , ka kasutatud toru tuleks kõne alla.
Loomulikult pildistan loomi ja linde
Eemal
Minul on samuti D90 kere ja objektiiviks on Sigma 100-300 F4 HSM. Mina olen igati rahul. Kahjuks ei ole küll stabilisaatorit, kuid selle eest on valgem, kui sinu pakutud Nikkor.
Eemal
Selle raha eest päris järgmisele levelile ei jõua aga midagi ikka - Nikkor 80-400 VR kasutatuna mahub eelarvesse.
Eemal
Kus kohast ma selle Nikkor 80-400 VR sellise hinna eest saaks..?
Mis selle kohta öelda Nikkor AF-S 300mm F4 D IF-ED... kumb oleks rohkem edasi minek
Eemal
Veel võid vaadata ntx kasutaud 80-200 Nikkor, VR kahjuks pole aga 2.8 on küll.
http://www.kenrockwell.com/nikon/80200.htm
Eemal
Vaata arvutis ringi, keegi ikka vahest pakub. Või eBay või tuleb keegi USAst või mida iganes.
Eemal
Fotoluksis on kasutatud toodete all müügil üks Nikkor 80-400 VR. Hind on 15k. Link
Eemal
Konsu kirjutas:
Kus kohast ma selle Nikkor 80-400 VR sellise hinna eest saaks..?
Mis selle kohta öelda Nikkor AF-S 300mm F4 D IF-ED... kumb oleks rohkem edasi minek
Kasutan Nikkor 300mm f4 ja olen väga rahul.Arvan,et on pisut parema joonisega kui 80-400 VR ja suureks eeliseks muidugi kiire autofookus AF-S mida 80-400 pole.Ja veel saab edukalt pildistada ka 1,4x TC-ga.
Eemal
Nikkor AF-S 300mm F4 ongi ju sootuks teisest puust riistapuu kui Nikkor 80-400mm VR. Mina hoiaks kõiksugu telezoomidest eemale juhul kui need ei ole fikseeritud avaga.
Eemal
Kaldun siiski AF-S 300mm F4 poole. Tallinnas mööda poode kolades antud isendit ei leidnud. Kui suur "keemia" sealt eBay-st osta oleks...et mida seal silmas pidada tuleks... ma suht võhik
Eemal