Sa ei ole sisse loginud.
Ostetud Soomest eelmise kuu lõpus, tehtud ca 200-300 pilti. Kaasa saab dokumendid, karbi ja kõik mis seal oli(rihm, juhtmed, korgid, kettad, aku, laadija jne.) + kaitsefiltri(Hoya skylight), tutika futlari Canon EH19-L( mida pole veel karbist väljagi võetud) ja 4GB mälukaardi. Fotokas asub Tallinnas.
Ei tingi, kuna aparaat on tuttuus, poelõhn veel juures!
H: 9000.-
5526138
P.S. Palun helistada v. saata sms, netis olen siis kui tõesti muud teha pole.
Eemal
Kas vahetus Nikon D80 + 18- 135mm + Hoya Skylight filter + 4GB mälukaart sobiks?
Pool aastat vana kaamera ja vähe kasutatud ning garantii veel 2,5 aastat.
Eemal
Kus asud Ants?
Eemal
Tallinnas asun
Eemal
Küsin muidugi üle veel, et miks sa üldse ära müüd selle, kui alles ostsid?
Eemal
Tellisin selle põdras elades netipoest ja peegelkaameratest ole see ainukene valik. Enne muidugi oleks võinud ikka kuskil poes käia ja kätte proovida. Ta kurat on ikka nii kerge ja väike jne., no ühesõnaga mitte minu käe järgi. Ma arvan et kui sinu omale tald alla panna, siis oleks vist enam-vähem. Ise snillisin muidugi kas 50D või D90, kui selle müüdud saab. Aga eks D80 on ka variant.
Eemal
Miks sulle, Ants siis Nikon ei meeldi?
Eemal
Lihtsalt imelik sisemine dilemma endal kogu aeg peas, et tahaksin Canoni peale minna. Tegelikult on see ka, et ma jubedalt tahaksin Canoni 300mm f4 IS objektiivi. Kahjuks sellist varianti Nikonil pole
Olen ise ka 50D peale mõelnud, aga kuidas sulle muidu istub see vahetuse mõte. Oleksid vb huvitatud?
Eemal
Kui palju sa sellega paugutanud oled?
Eemal
Ma arvan, et umbes 5000 pilti
Eemal
Helista.
Eemal
antssss sa ei helistanud, nüüd on see juba müüdud.
Teema võib lukku panna.
Eemal