Sa ei ole sisse loginud.
Noorte ja laste osalus võiks ikka tasuta olla nagu näiteks ka BBC konkursil.
Eemal
Mu meelest on see teema puhtalt LAF korraldajate otsustada. Täpselt nagu siinses keskkonnas, kus selle pidajatel on voli pilte aktsepteerida või tagasi lükata. Keegi ei sunni osalema ega vaatama.
Eemal
Kindlasti. Samas on aga alati kasulik arvestada asjast huvitatud ringkondade arvamusega ja ka lihtsalt hea nõuga. Raam ilma sisuta ei ole midagi. Nagu ka siin lehel.
Eemal
Mida konkreetselt peetakse silmas avaldamise all? Kas kodukal väljas, avalikus albumis?
Eemal
Seoses LAF'iga, kas keegi teab, millal see esimest korda toimus?
Eemal
Raasuke kirjutas:
Seoses LAF'iga, kas keegi teab, millal see esimest korda toimus?
Looduse Aasta Foto nime all toimub konkurss aastast 2001. LAF'i eelkäija Aasta Loodusfoto sai alguse juba 90'date keskpaigast.
Eemal
Minu lugupidamine ja õnnitlused kõigile autasu saajatele ja äramärgitutele ning teistele osavõtjatele!
Eemal
õnnitlused võitjatele. loodame et järgmine aasta enam Turovski ninnu-nännuta seal
Eemal
Palju õnne minu poolt ka kõikidele võitjatele, äramärgitutele ning ka osavõtjatele!
Mina pakun et Turovski on jumala muheda huumoriga vend, niiet las jäägu.
Eemal
Suured õnned võitjatele!
Kes veel võidupilte näinud pole, siis link ka siia.
http://www.looduseomnibuss.ee/?page=34
Eemal
Õnne ka minupoolt. Igati ilusad võdupildid on
Eemal
vanakas kirjutas:
õnnitlused võitjatele. loodame et järgmine aasta enam Turovski ninnu-nännuta seal
ma ka loodan, et tulevikus see üritus ilma Turovskita korraldatakse .. kohati on tema mõttetut mula lausa piinlik kuulata
Eemal
See on nii tegija üritus. Käisin seal juba neljandat aastat ja osalesin kolmandat aastat. Üritus, mida alati ootad. Hea muusika ja ilusad pildid. Super! Oli päris mitmeid pilte, mis tõstsid suunurgad üles:).
PALJU ÕNNE, kelle pilte näidati ekraanil ja kes lavale jõudsid:).
Eemal
Minu poolt ka õnnitlused kõigile. Loodetavasti järgmine aasta ma saan ka piltide saatmise tähtajale pihta :-).
Eemal
Eemal
õnne jah!
Eemal
Väga julmasid sõnu pillutakse siin lugupeetud loodusteadlase suunas. Pets, ma arvan, et sul on kunagi endal väga piinlik neid sõnu siit lugeda.
Õnnitlused minugipoolt kõigile lavalkäinutele!
Eemal
tohohh, millega hr. Turovski nüüd Teile ette jäi? . Esimine küsimus tekkis kohe: kui vanad Te vanakas ja Peeter olete?
Mul pole sõnu enam ....
Eemal
Palju õnne võitjatele!
Eemal
Kena üritus oli, ja seal suurelt nähtud pildid olid ikka VÄGA ilusad.
Veebis nähtud piltidest oli hea valik tehtud.
Eemal
ka minu poolt õnnitlused võitjatele ja äramärgitutele..ürtiuse orgunniga võib küll rahule jääda...
Eemal
ega sel aastal raamatut tehtud?
Eemal
Järgmine aasta pidavat raamat tulema (LAF 2009 ja 2010 piltidest).
Ka minu poolt siis õnnitlused kõigile võitjatele. Auhinnaliste kohtade väärilisi pilte oli muidugi palju, aga kahjuks pole võimalik nii palju auhindu jagada. Üldjoontes oli igati meeldiv üritus järjekordselt.
PS. Oi kuidas ma jumaldan Aura mahlu
Eemal