Sa ei ole sisse loginud.
mul piltide laadimisega ei olnud mingeid probleeme, ainuke asi, mis häirib on see, et kui tahad hiljem veel pilte juurde saata, siis pead uuesti kõikide andmetega sisse logima ja ei näe oma kontot .. võiks mingi salasõna süsteem olla, et asja lihtsustada .. või jäi mul midagi kahe silma vahele ?
Eemal
vabalt võib helistada .. saad kohe kiire vastuse
Eemal
Ma panin plaadile ja viisin isiklikult Jaan Riisile...nii vist kõige kindlam:)
Eemal
Peeter Nahko kirjutas:
mul piltide laadimisega ei olnud mingeid probleeme, ainuke asi, mis häirib on see, et kui tahad hiljem veel pilte juurde saata, siis pead uuesti kõikide andmetega sisse logima ja ei näe oma kontot .. võiks mingi salasõna süsteem olla, et asja lihtsustada .. või jäi mul midagi kahe silma vahele ?
jah telefoni teel sain minagi kohe teada vastuse oma probleemile ,
Eemal
kas ma ei leia pilte või pole täna 20 märts ?
Eemal
Tuleb välja, et täna vist ei ole 20 märts... masendav, milline asjaajamine
Eemal
Tundub, et täna veel ei näe. A noh, eks neil ole päris palju pilte ka. Minu jaoks on üldse müstiline, et kuidas on 12 tuhandest pildist võimalik auhinnalised kohad välja selgitada :d
Eile avastasin ühelt enda saadetud pildilt vastiku sensoripleki, tore
Eemal
Masendav milline suhtumine, minge pekki. Kui poleks Jaan Riisi poleks teile LAFi ega looduse omnibussi ega palju muudki...
Eemal
Kannatust!
Kui ma kalendrisse vaatan, on minu teada veel 20. märts.
Eemal
Kui on ikka välja reklaamitud, et 20. märtsist, siis seda ta ju olla võikski!? Ma pole küll ise jurist või keeleteadlane aga keegi võiks siin täpsustada, et kuidas sellisest asjast aru peaks saama... ma ei välista, et ma ise olen asjadest valesti aru saanud ja tühja koha peal vihane olnud aga minu arusaamist pidi tähendab see seda, et kui on 20. märtsist, siis kl 00:00... iseasi oleks, kui oleks kirjutatud 20. märtsil, siis ma üldse ei kobiseks siin.
Eemal
juba tulevad tasapisi
Eemal
Urmet Pilt kirjutas:
Tuleb välja, et täna vist ei ole 20 märts... masendav, milline asjaajamine
...ja Watchtower'ile täpsustuseks ütlen seda, et minu selle eelneva kommi meelepaha ei käi tegelikult ainult selle ürituse pihta aga täna lihtsalt sai mõõt täis. Eks paljud osalejad on praegu veidi pinges Masendav on see, kui ebakorrektselt meil asju aetakse, lubadused ei maksa nagu midagi. Kahjuks igapäevane tendents kõikjal.
Eemal
Mis vahet seal on kas need pildid tekivad netti täna või üks minut peale tänast? On ikka asi mille pärast niutsuda siin.
Eemal
Vt. Toomas. Osalt on muidugi tõetera sees, et lubadustest peaks kinni pidama, samas teiseltpoolt pole minu meelest eriti millegi üle pinges olla. Pildid võivad kuitahes vägevad olla ja tunduda, kuid see ei garanteeri mitte midagi 12 000 pildi hulgast medalite jagamisel. Tihti veab neil, kes eriti midagi ei looda, et nad saavad või võidavad. Elu paradoks.
Eemal
Ega jah nendest netipiltidest on pisut savi.Jälle on pildi kvalteet osadel piltidel untsu keeratud.
Loodan,et zhürii vaatab ja otsustab ikka originaalfaile vaadates.
Eemal
Urmet, rahune palun maha, piinlik on.
Eemal
PS. Aga filter on küll hõre, siin on üritatud kildu visata: http://www.looduseomnibuss.ee/lafoto/di … pos=-26449
Eemal
Paremate killast see nali küll nüüd ei ole.
Muidu hakkas silma päris palju pilte koduloomadest, kas mitte pole see rohkem vabas looduses tehtud piltide konkurss?
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Urmet, rahune palun maha, piinlik on.
Rahunesin ja vabandan.
Eemal
Nimetame ümber Lemmiklooma Aasta Foto-ks. Lühend ei muutuks. Vähemalt noorte kategoorias on küll selline tunne, et tegemist on lemmiklooma piltide konkursiga.
Eemal
Mulle tundub, et sel aastal on märgatavalt rohkem saadetud igat sorti koduloomi ja aiataimi-potililli, kui varasematel aastatel.
Eemal
Korraldajad peaks üleslaadimise tasuliseks tegema.
Vaatasin esimesed 1000 loomaportreed läbi -
ilusaid ja/või huvitavaid oli nende hulgas veidi üle kümne.
Ise ei julgenud mitte ühtegi pilti laadida, enesekriitika on vist liiga suur.
Eemal