Sa ei ole sisse loginud.
Viimased 7-8 aastat olen tegelenud personalijuhtimisega. Seadusepool eriti selge (just tööõiguses), mõned juristi ja õigusteaduse diplomid ka taskus. Aga kui kellelgi abi vaja, aitan heameelega;)
Eemal
toruonu kirjutas:
Mina tegelen teoreetilise füüsikaga Põhitöö on sellises asutuses nagu Euroopa Tuumauuringute keskus ehk siis populaarsema nimega CERN. Töö ühe osana arendan ka Baltikumi Grid arvutuse infrastruktuuri... Kuigi jah tõenäoliselt pole kummastki tegevusest väga kellelegi kasu siin
Delfi Fortes osakeste-teemalist artiklit lugedes jäi silma selline lõik:
Muide, heameel on, et Eesti füüsikud on nende teemadega tõsiselt seotud... Võib uhkusega tõdeda, et üks esimesi Pamela andmete analüüse ilmus meie töörühma liikmete Martti Raidali ja Mario Kadastiku ning Itaalia füüsikute Marco Cirelli ja Alessandro Strumia koostöös.
Eemal
On tõsi ... Originaalartikkel siin:
http://arxiv.org/abs/0809.2409
Eemal
pisike edit, juba neljas kuu õpin Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumis, vahel kirjutan mõne artikli, mängin mälu ja olen niisama muhe edasi...
Eemal
TTÜ-s paberimäärija ja toolikulutaja:)
Kokku elus sattunud toruonuga, kes mind tööasjus külastas ja oma materjale otsides aadressireale muude sõnade seas ka "toruonu" kirjutas. Ja oligi vahele jäänud:D
Hobideks siis fotograafia (üllatus-üllatus), luuletamine (ühes isegi Looduspilti mainitud;) ) ning muu pudipadi.
Abi vajaks hetkel siseuste teemal;)
Eemal
Egle Vulla kirjutas:
noor naturalist, nii tööl kui vabal ajal
Tagamõttega täiendus:
Viimased aastad olen nn. töö-ajal TÜ zooloogia doktorant olnud. Uurimis- ja põhiliseks huviobjektiks on karu. -> kui kellegil jääb foto-otsingute vm. tegevuse käigus ette midagi karust (talvepesa, lõhutud mesila vmt.), siis oleksin jagatud info eest vägagi tänulik
Eemal
Talvepesa osas võid ehk Okaskeraga, Jan Siimsoniga, ühendus võtta - http://www.okaskera.ee/?pid=297
Eemal
Madis Pilt kirjutas:
Talvepesa osas võid ehk Okaskeraga, Jan Siimsoniga, ühendus võtta - http://www.okaskera.ee/?pid=297
Jep, juba võtsingi - see mul täienduse-mõtte tekitaski ...et äkki keegi trehvab veel.
Eemal
Tänase seisuga veel töötan.
Et siis tavaline müügimees juba aastaid,elektoonikapoes (tuntud elektoonikapoes).
Eemal
Asukoht Saaremaa. 7a. töötasin IT spetsialistina, õnneks hakkas loovus võitu saama ja kohalik ajaleht tegi pakkumise täiskohaga fotograafi kohale, seal ma nüüd olen üle aasta, nädalavahetustel ööklubides dj (18 aastat umbes) ja aegajalt kui omal vaba ja mingi hea üritus siis ka klubifotograaf. Vaba aeg kulub enamasti hobidele, mida pole vist raske ära arvata arvestades asju, mida ka tööna teen, niiet töö ja hobi ühendatud .
Eemal
Ma õpin TPL' is, fotograafia jaoks teenin raha suviti ja tuttavate kaudu käin ka sünnipäevasid ja pidusid pildistamas.
Eemal
Tegelen mudu trummimänguga juba 5 aastat . Oman mitu bändi , teinud plaate jpm . Ja õpin TVWK -s .
Eemal
Panen siis oma valikulise CV ka kirja
Ma olen umbes 14 aasta vanuselt kuni siiani ehk nüüdseks umbes 25 aastat bassi mänginud. Sadu kontserte ja nii mõnelgi plaadil kodu- ja välismaal. Koosseisudeks näiteks Super Slinky, Who Cares, Kala, Jaxy, Dr. Hell Hambaravi, Die Pohh, Must Q, House of Games jne. Stiililiselt lemmikteemad on funk, jazz-rock/fusion, blues, erinevad metal-id.
Ka olen kirjutanud, sisse mänginud ja "programmeerinud" muusikat paljudele multimeedia projektidele, mõningatele telereklaamidele ja ühele dok-filmile aga peamiselt ikkagi oma lõbuks.
Üheksa aastat olen üritanud leiba teenida, Adobe Flashi ja Directori võimalusi kasutades, vabakutselise mutlimeedia arendajana -lihtsatest reklaambänneritest 3D mängudeni välja.
Kui välja arvata lühiajaline Smenaga plõksimine lapsepõlves, siis fotograafiaga olen üritanud tegeleda praeguse seisuga 1 aasta ja 1 kuu.
Eemal
MeelisK kirjutas:
Õpin Tartu Kunstigümnaasiumi majandusklassis.
Kas selline asi on päriselt ka olemas või?
Eemal
Eemal
Eemal
PP, käid shoppamas?
Eemal
Eemal
Tegelen ürituste korraldamisega ja nende juhtimisega. Info www.peoloog.ee
Eemal
Tegelen KKM-is peamiselt võõrliikidega.
Eemal
Vee-ettevõttes insenerina, omaniku järelvalve.
Eemal
Õpilane Vesiroosis.
Eemal
Lugesin ja panen oma panuse ka.
Elukutselt ehitusinsener, töötan objektijuhina.
Eemal
Hoolitsen selle eest et operaatorid teilt ikka kõikvõimalike mobiiliteenuste eest raha kasseeriksid nii siin kui skandinaavias. Leivaisaks Ericsson.
Oracle andmebaaside probleemide puhul võin isegi kasulik olla. Käeulatuses on ka informaatika magister. Natukene tarkvara koodi kirjutamist ja disaini ka siia otsa.
Eemal