Sa ei ole sisse loginud.
Milliseid fotograafiaga seotud raamatuid kellegil riiuli leidub
Omal näiteks sellised:
1. The Photographer's Eye - Michael Freeman
2. The Essential Wildlife manual for photographers - Chris Weston
3. Nature Photography Field Guide - John Shaw
4. Understanding Exposure - Bryan Peterson
5. Better Picture Guide to Landscape Photography - Michael Busselle
Parimad on John Shaw - Nature Photography Field Guide ja The Essential Wildlife manual for photographers - Chris Weston ning The Photographer's Eye - Michael Freeman
Eemal
Mmmmmmm, kas meie loodusfotograafidel polegi raamatuid? Antud teema algatamise eesmärki oligi veidi ennast ja teisi harida. Fotograafiaga seotud kirjandust on väga palju ja suure pahna seest tõelisi pärle leida on päris keeruline.
Eemal
Eemal
Arvan, et neid raamatuid ikka on, aga kui neid on üle 10-e, läheb siia nende toksimine liiga ajamahukaks, et see ette võtta. Laenuks antakse ka niikuinii ainult teada inimestele. Ja enamus on siiski pildiraamatud, mitte õpetused/juhatamised.
Ise julgen soovitada viimasel ajal ostetutest Stephen Daltoni 'Spiders: the ultimate predators'. ilmus eelmisel aastal. Seal on ka peatükk, kuidas ämblikke pildistada, pani päris mitmes osas mõtte tööle, et mida soojemal ajal proovida.
Eemal
Alo, "meie" loodusfotograafidel on raamatuid ja üsna mitu, kurb lugeda, et sinul pole ühtegi ja niimoodi teemat püstitades pidanuks sa ju isegi aru saama, et solvad Eesti tegijaid! Toon ühe, ja ainult ühe nime: Jüssi!!! Rääkimata teistest ülikõvadest tegijatest Eesti loodusfoto ja loodusloo jäädvustajatest, kes on välja andnud mitmed raamatuid. "@%^%$&* . Peale seda roppu sõimu, ma küsiksin, et mida need raamatud, mis sinu riiulit ehivad, on sulle andnud? Palun 2 lausega. Ära unusta ka lisamast viiteid nendele fotodele, mida sa oled teinud, illustreerimaks seda kahte lauset, mida ma ennist palusin. Ok, selgitan, kas oled midagi nendest raamatutest õppinud, kui, siis mida?
Alo Eenmäe kirjutas:
Milliseid fotograafiaga seotud raamatuid kellegil riiuli leidub
Omal näiteks sellised:
1. The Photographer's Eye - Michael Freeman
2. The Essential Wildlife manual for photographers - Chris Weston
3. Nature Photography Field Guide - John Shaw
4. Understanding Exposure - Bryan Peterson
5. Better Picture Guide to Landscape Photography - Michael Busselle
Parimad on John Shaw - Nature Photography Field Guide ja The Essential Wildlife manual for photographers - Chris Weston ning The Photographer's Eye - Michael Freeman
Eemal
to Watchtower: no polnud plaanis kedagi solvata. Eesti fotograafide raamatuid on päris mitmeid ja pean Eesti tegijatest väga lugu ja eriti vanameister Fred Jüssist. Aga kui keegi tundis ennast solvatuna, siis vabandust.
Ma ei hakka otseseid viiteid tooma, aga ühine nimetaja on see, et näha mida ja kuidas teevad asju fotograafid mujal maailmas. Ja kui saad ilusate piltide kõrvale ka väikse jutukese + nn. vihjeid.
Eemal
Watchtower on lihtsalt liiga palju kohvi joonud :)
Mul isiklikult on riiulitäis eestikeelseid raamatuid, samas õpperaamatuid eriti ei tarbi, meeldib ise avastada ja proovida või siis netist mõne konkreetse teema kohta paar hääd artiklit läbi lugeda.
Eemal
Eks kodumaise (loodus)fotokirjandusega on kõik siin nagunii hästi kursis ja enamusel viimastel aastatel välja antud raamatud ka riiulis. Seda vist Alo tegelt ei küsinudki.
Enda viimane ost oli Andy Rouse-i "Concepts of Nature". Mõnusalt inspireeriv lugemine ning väga hea pildimaterjal. Soovitan.
Eemal
Üks viimane kodumaine fotoraamat Tiit Leitolt "Eesti metsad", mille soetasin on minu meelest raamat, mida soovitaks riiulisse muretseda. Siin pisike tutvustus ka: http://www.metsaselts.ee/index.php?sisu … p;lang=est
Eemal
siilur kirjutas:
Üks viimane kodumaine fotoraamat Tiit Leitolt "Eesti metsad", mille soetasin on minu meelest raamat, mida soovitaks riiulisse muretseda. Siin pisike tutvustus ka: http://www.metsaselts.ee/index.php?sisu … #9001;=est
See raamat on tõesti soovitust väärt -- Tiidu metsapildid ja kogu raamatu kooslus on väga kõrgel tasemel.
Eemal
Toomas Ili kirjutas:
Enda viimane ost oli Andy Rouse-i "Concepts of Nature". Mõnusalt inspireeriv lugemine ning väga hea pildimaterjal. Soovitan.
Ma just ei soovitaks seda raamatut. Mulle see ei istunud. Pealegi on seal valetatud mismoodi osasid pilte tehtud on. Vastik lugeda ja ei heida fotograafile, kui inimesele head valgust. Pildid iseenesest on muidugi tasemel.
Eemal
Eemal