Sa ei ole sisse loginud.
Sa vist pole siis, Kaupo, Lofosid piisavalt hoolega lugenud, kui seda väidad.
Eemal
Postimehe artikkel oli päris mõnus vaheldus nende praeguste mustades toonides majanduslugude taustal. Edu ka minu poolt, Remo.
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Muide paneb VÄGA imestama, et Remo pilte pole Lofos nähtud. Mis värk sellega on?
1.2008
Eemal
ok, minu viga, ma arvasingi, et midagi seal oli, aga otsisin lofo lehelt valesti. siiski peab tunnistama, et tore oleks tema pilte veel mõnes numbris näha :)
ps. viimase lofo eest au ja kiitus, ma ei tea miks, aga minu jaoks üks paremaid numbreid.
Eemal
Remole palju 6nne!
Kuid National Geographicus on ilmunud Eestis syndinud fotograafi Eestis tehtud pilte. Mehel nimeks Priit Vesilind ja artikkelid piltidega ilmusid astatel 1980 ja 1990.
Eemal
Ma ei teinud küll mingit uurimistööd, aga praegu on mul laual 2002 aasta juulikuu NG number, mille kaanel on Priit Vesilinnu autogramm ja sees 20-leheküljeline artikkel Indoneesiast. Pildid selle juures on tehtud Tim Lamani poolt. Priit Vesilind ise tegutses NG fotograafina varasematel aastatel. Praegu elab ta Tallinnas. Tema poeg laulab RAM-is.
Eemal
Teema jõudis ka läbi huumoriprisma ETV pehmetesse ja karvastesse:D Nali oli päris hea, loodan et ka Remo sai kõhutäie naerda:D
Eemal