Sa ei ole sisse loginud.
Lofo 1.2009 on väikese hilinemisega väljas -- täna lõunal läks Lehepunkti ja ka Eesti Posti. Mida seekord sealt leida võib, saab põgusalt lugeda www.lofo.ee .
Eemal
Ma lähen ka hommikul värava juurde postiljoni ootama
Eemal
Sai juba teist pikkisilmi oodatud
Eemal
Ossa jutt, ma oota ka siin midagi kangesti. Meenus praegu äkitsi et mul aastatellimus tehtud 13.01.08 - siis järelikult pole mul postkastist midagi oodata:( Või on see nr veel kaasaarvatud, või pean hakkama ka varakult poode ründama mudu jää jälle ilma.
Eemal
ma pakun jahet sinu postkast täitub uue LOFO-ga alates järgmsiest nr-st...lippa nüüd ruttu poodi
Eemal
@Rait -- see tellimus on lõppenud, kehtis numbritele 5-8. Uusi tellimusi hetkel teha ei saa, peab poest ostma.
Eemal
Ma ütleks, et juba uue LOFO välimus on väga isuäratav.
Eemal
Kogu number on hea, väga hea! Kiidusõnad toimetusele!
Eemal
>> Uusi tellimusi hetkel teha ei saa, peab poest ostma. <<-- loodetavasti neile, kellel tellimus läbi on saanud, saadate v2hemalt sellekohase e-maili .. mitte nii nagu yks teine fotoajakiri, kellel on ysna kama kas teda loetakse v6i tellitakse, v6i siis mitte.
miks tellida ei saa?
Eemal
Tellida ei saa sellepärast, et hetkel ei ole selge, kui kaua Lofo ilmub. Et kas praeguse üleüldise majandusolukorra tõttu peame pausi sisse tegema või ei pea.
Meili oleme varemalt jah saatnud tellimuse lõppemise järel, kuid seekord jäi saatmata.
Eemal
Andres Tamm kirjutas:
Jaak kas see aasta ilmuvad LOFO-l ikka kõik numbrid ?
See ei ole veel teada ja sõltub reklaamiostjatest.
Eemal
Väga hea sisu, väike pettumus vast et kotkastestoorit sees ei olnud (vast ikka millalgi tuleb), ainult pilt luksusvarjest ja kössitavast Alarist objektiivide teema all Aga üldse ei nurise. Väga mõnus on jälle üle pika aja uut LOFO`t sirvida.
Eemal