Sa ei ole sisse loginud.
Komplektis on kolm rõngast – 13mm, 21mm ja 31mm ning need kinnituvad objektiivi ja kaamera vahele. Objektiiv säilitab autofokuseerimisvõime, ei teravusta küll enam lõpmatusse, kuid selle minimaalne teravustamiskaugus väheneb. Sellele tänu on pildistatavale objektile võimalik lähemale minna ning seda suuremalt pildistada kui ilma vaherõngaste kasutamiseta. Rõngaid võib objektiivi vahele panna kas ükshaaval või ka kõiki korraga. Sobivad nii EF- kui EF-s objektiividele.
Pilte vaherõngastest: http://walimex.planet.ee/page08.htm
Hind: 1400.-
Toode on uus, asub Tallinnas, saadetav üle Eesti.
Eemal
Hind ju sama, mis firmas. Firmakuulutus?
Eemal
Firmaskuulutus? Ma ei saa aru...
Või et Sa mõtled, et see link, millele viitan, et see on mingi firma koduleht?
Ei seda see ei ole - lihtsalt üks täiendava info ja piltide leht on see, millele viitan.
Eemal
Sa müüd seda täpselt sama hinnaga, mis lingis märgitud adressaadil. Seega kui see pole firmakuulutus, siis miks peaksin osta selle eraisikult kui saan täpselt sama hinnaga koos müüjapoolse garantiiga.
Eemal
DonNiger - aga seesama eraisik seda myyjapoolset garantiid ju pakubki, kui ma asjast 6igesti aru olen saanud?
Eemal
tommy on asjast tõesti õigesti aru saanud
Kui rääkida makrorõngaste garantiist, siis need kas toimivad esmakordse objektiivi ja kaamerakere vahele panduna või ei toimi. St kas on korralikud või defektsed. Tootjapoolset süüd pool aastat pärast ostmist ja rõngaste sihtotstarbelist kasutamist ei saa enam olla juhul, kui midagi juhtub rõngastega. Halvim, mis nendega juhtuda saab, on mehhaaniline purunemine õnnetuse või ettevaatamatuse tõttu. Kui loomulik kulumine rõngaste intensiivse kasutamise korral peaks toimuma ebaloomulikult kiiresti, siis selle osas on võimalik valmistajapoolset süüd kahtlustada ning rõngad garantiiremonti saata.
walimex.planet.ee kodulehe tegin selle eesmärgiga, et sinna üles seada infot toodete kohta, mida saan näidatud hindadega kaasmaalastele pakkuda. Et mul oleks lihtne viidata oma lehele ning suunata võimalik huviline sinna lisainfot mõne toote - nagu praegu näiteks makrorõngaste - kohta otsima ja tootepilte vaatama.
Eemal