Sa ei ole sisse loginud.
Ärge kurvastage, sõbrad, mina sain 69:) Pole kiita mu värvinägemine ega läpaka monitor, aga proovin homme kodus korraliku monitoriga. Üle 30 siiski ei usu, et saan:)
Eemal
Sain samuti esimese korraga 0
Eemal
172 pole ka paha tulemus, või mis :x
Eemal
Abiks osta uus monitor ja hankida prillid
Eemal
Ostsin kaks aastat tagasi juba uue LG LCD molu, tundus riiulil teiste kõrval kõige erksamate värvidega:) Eks siin viga ikka vaatajas:(
Eemal
real: sellep2rast sa ei n2egi v2rvide vahet, et monitoril on kontrast p6hja v22natud .. keera normaalseks ja elu on j2lle ilus ..
Eemal
Sellised heledus-põhjas-kontrast-põhjas-värvid-põhjas, poeriiulil helkivad-vilkuvad monitorid kõlbavad reeglina vaid üheks asjaks - silmade rikkumiseks
Eemal
Kui ta sul on TN paneeliga, siis ei olegi värvitestiks ega piltide vaatamiseks mõeldud.
Noh ega need teised tavatarbijale mõeldud paneelid ka asjad pole, aga nt S-IPS või S-PVA on sellised mida osta jõuab ja on kindlasti oluliselt paremad kui TN.
Siit saad kontrollida.
Eemal
tommy: ma pole küll midagi põhja keeranud, kõik peaks olema nn. keskel.
Toomas Ili: et siis tasub osta seda, millel kõige udusem pilt?
Eemal
Ei, tasub veidi uurimistööd teha enne monitori ostmist. Seda loomulikult siis, kui sulle üldse oluline on, et sa monitorist enam-vähemgi tõetruud pilti näed. See, et ta poes teiste kõrval kõige erksamate värvidega oli, ei tähenda muud kui seda, et selle kõrval seisid veel s*temad kastid
Eemal
>> See, et ta poes teiste kõrval kõige erksamate värvidega
>> oli, ei tähenda muud kui seda, et selle kõrval seisid
>> veel s*temad kastid
tia midagi .. sellel erksamate v2rvidega kastil olid v2rvid ja kontrast k6ige rohkem peale v22natud .. teised olid v6ibolla p2ris normaalsed ..
Eemal
57 :S
aga noh prille polnud ka ees..
Eemal
Proovisin kah seda testi. Esimesel korral sain tulemuseks 3 ja nädal hiljem uuesti tehes 0. Poleks uskunud, aga pole ka kunagi juurelnud enda värvinägemise küsimuses.
Eemal
esimese korraga 0 juhhhuuu monitoriks Dell 2408WFP
Eemal
Eemal
Proovisin siis ka huvi pärast kas minu kuuekümneaastased silmad midagi väärt on. Ja tulemuseks esimesel korral 7 ja teisel korral 0. Monitoriks SyncMaster 940n, mis ongi TN paneeliga.
Eemal
Your score: 3
Eemal
Eemal
Eemal
Dell 2408WFP-ga tulemuseks samuti 0
Eemal
esimesega 0 ja monitoriks Samsungi odavamate hulka kuuluv T220.
Eemal