Sa ei ole sisse loginud.
Ma nägin händkakku. Püüdis õhtuhämaruses hiiri. Pildid: http://merily.planet.ee/
Eemal
Üleeelmine nädalavahetus nägin karu (= aga kuskil 100m kaugusel seisin tee peal karu ületas teed, pilti ei jõudnud teha liiga hilja nägin
Eemal
menn kirjutas:
Ma nägin händkakku. Püüdis õhtuhämaruses hiiri. Pildid: http://merily.planet.ee/
see lennupilt temast on päris hea
Eemal
Täna ei näinud peale rebase suurt kedagist, aga eile pildistasin teeäärsel lagendikul kitsesid.. Kui olin lõpetanud, st. kitsed jooksid minema läheneva jalgratturi peale, sõitsin edasi ning 100 meetri pärast nägin, et eemal mingi loom läheb üle tee. Silmaga ei saanud kohe arugi, vaatasin sõidu ajal läbi objektiivi ning näpp vajus kohe sõidu ajal päästikule, sest see loom oli väga hundi moodi...ja oli juba tee teises servas, kohe kadumas...Sain mingi uduse, kuid äratuntava pildi. Kontrollisin ka jälgi, hunt mis hunt. Ei hakanud järgi minema, kuna metsas lumi nii kohutavalt ragiseb praegu ning ehk jahtis ta juba noid kitsesid:) Pärast on hunduke tühja kõhuga, vot siis:)
Eemal
Neli merikotkast.Kolm noorlindu ja üks vana koll.Oleme külmal ajal metsaserva pannud prooviks lihapalukesi ja veel üht-teist lihasööjatele meelepärast.Arvatavalt on suur poiss meite kohalik ja teised kas selle aasta pesakonnast,või (mis tõenäolisem)rändajad.
Eemal
Pole vist just nii põnev aga minu jaoks siiski ootamatu.
Nimelt tavalisele musträsta parvele mu tööle mineku tee ääres oli liitunud paar hallrästast.
Eemal
Porri nägin täna.
Eemal
Ma nägin eile hommikul poole seitsme ajal rebast Tallinnas, Kloostrimetsas, aga enne kui ma kaamera suutsin haarata jooksis ta metsa.
Eemal
Kuna ~28 kitse oli ümber minu(ees, kõrval, seljataga) ja digika aku oli tühi siis mul polnud muud valikut kui püsti tõusta sest hiilida polnud ausalt ka mitte kuhugi poole ning endal külmetamisisu kadus ka ära Päris lahe elamus oli. Hakkasin hoopis kitsekarja kokku lugema.
Eemal
to priits: laheda panoraami oleks saanud=P
Eemal
Ma nägin täna unes, et mu pikem objektiiv oli kotis pooleks läinud. Hull masendus. Aga kuna objektiivi sees oli mingi voolik mõtlesin, et teen katsetuseks kohe paar tilt-shift suvaklõpsu. Kaamera ekraanilt vaadates oli esimesel klõpsul väga omapärase teravussügavusega kollane kits (sellest polnudki nagu midagi, et klõpsutasin magamistoas). Tuju läks kohe paremaks kuigi peale ärkamist ja arusaamist, et asi oli uni, oli meeleolu veel parem.
Eemal
Sveni :
Eemal
Ma olen unes igasuguseid loomi näinud, kitsest kuni ilveseni välja, kuid kunagi pole mul õnnestunud neid siis pildistada, sest alati on fotokas miskipärast streikima hakanud
Eemal
Olen ka unes loomi ja linde pildistanud, paar päeva tagasi pildistasin unes millegipärast jämejalga
Olen ka gepardit ja hunti unes pildistanud, aga lõpuks pidin mõlema eest põgenema hakkama, need olid ikka eriti õudsed unenäod
Eemal
Ma olen kah unes mitmeid loomi/linde pildistanud. Kakkusid ja rebaseid ja metskitsi näiteks. Mingitel põhjustel on pildid alati untsus vist olnud. Kõige veidram on see, et olukorrad on kummalises järjekorras, mis unes aga tundub täiesti loogilisena.
Tegelikult miks mitte teha teema pealkirjaga näiteks "Mida looduspiltnik unes nägi". Oleks päris huvitav lugeda.
Eemal
Minu unenäod seoses fotograafiaga on olnud niivõrd jubedad, et neid ei julge ma enam vaadatagi, või pigem kardan ärgata, sest unes näen alati enda omanduses tuttuut peeglit, mis on minu ja ainult ja üksnes minu! Piinav...
Eemal
Käisin üle tüki aja maal ja nägin akna taga uusi tegelasi.
päris suur must tegelane, akna taha puu otsa eriti tulla ei julgenud, aga kaugemalt piilus küll
sellist värvilist tegelast pole ka varem näinud
Kellega tegemist?
Eemal
Eemal
Aga mina nägin täna kitsetalle, pilti ei saanud, sest kaamera jupsis, aga tuterdas küll toredasti oma pikkadel jalgadel. Hiljem kodu poole sõites nägin suurt kitse ka tee peal ja hiljem võsas ka, aga aku oli seks ajaks juba tühi. Imelik jah kuidas tähtsatel hetkedel alati mingi häda on.
Eemal
kanepilinnud on talv l2bi olnud, v6i nyyd kevadised saabijad?
Eemal
Umbes 25 liikmelises urvalinnupundis 3-4 kanepilindu ja vahel ka mõni siisike, paar kuud nüüd tihaste söögimaja uurimas käinud. Ostan neile kanaarilindudele mõeldud seemnesegu, 0,5 kg - 29 EEK, jätkub 3-4 päevaks ja valan otse maapinnale. Mingi kuu aega tagasi oli suurem rohevintide invasioon, mõnel päeval oli korraga üle 30 isendi kohal, siis hakkas söötmine juba rahakoti peale mõjuma.
Igapäevased siis rasva-, sini-, salu- ja tutt-tihased, rohevindid, paar metsvinti, puukoristajad, urvalinnud, 1 musträstas, 1 suur-kirjurähn, 1hallrähn ja jõuk põldvarblaseid. Paar korda päevas üritab kedagi kätte saada raudkullipoiss, siiani pole õnnestunud.
Eemal
Juhtus siis nii, et kohatsin ilvest. Hakkas teine lahkuma mu lähenemise peale aga puhusin jänese hädakisa. Selle peale keeras ta otsa ringi ja ta kaks sõpra tulid kah uudistama, mis mürgel seal toimub. Kõigist kolmest pole veel pilti "ilmutanud" aga ehk tuleb midagi. Praegu siis üks ilves.
Eemal