Sa ei ole sisse loginud.
Olen otsinud infot koolituste kohta, kuid tundub, et lähiajal pole vist midagi tulemas. Ei ole ka kõvemate tegijate (Zacek, Järva, Põder jne.) kodulehtedel mingisugust infot tulevaste koolituste kohta. Viimati registreerisin end Kõrvamaa koolitusele, kuid see jäi vähese huvi tõttu ära. Seega, kui keegi lähiajal võtab vaevaks oma teadmisi jagada, siis oleksin huviline. Algajate koolitus on kunagi 5-6 aastat tagasi Eesti Fotos läbitud. Seekord huvitaks just koolitus, mis leiaks aset looduses. Igasugune info on teretulnud.
Eemal
Loodusfoto algajale, samas tulemas ka edasijõudnute variant. Läbiviijateks Sven ja Jaak. Ise osalesin sellisel ja väga soovitan. Vaja vaid suveni oodata.
Eemal
Tihemetsa koolituste suur pluss on see, et seal on kaasas ka väga pädevad kohalikud looduseinimesed, kes teavad, kuhu minna.
Eemal
Eemal
Alari Kivisaar kirjutas:
http://www.nikonschool.eu/
See vist ainult Nikoni kasutajatele
Eemal
Andrus Liinak kirjutas:
See vist ainult Nikoni kasutajatele
Ei, kõigile.
Eemal
Loodusfoto algajatele oli tõesti väärt kogemus, et mine või teist korda.
Eemal
Tänud vastuste eest, midagi siiski toimub. Loodusfoto algajale pakub tõesti huvi. Tuleb vaid veidi oodata
Eemal
Oleks ka väga huvitatud antud koolitusest kui see peaks tulema:)
Eemal
võimalik, et üks huviline oleks ka siinpool "Loodusfotole", selline tarkus mis ka endale meeldib pole kunagi liiast. miks suvel alles? kevadepoole võiks ka midagi sellist toimuda. kuna fototehnika on jõudsalt edasi arenenud, siis tahaks ka filmindust nendel loodetavasti tegusatel päevadel studeerida.
Eemal
Fotokoolitusel siiski filmindusest juttu ei tule -- need on kaks eri asja. See, et tänapäeva peegelkaamera nüüd ka filmida võimaldab, ei muuda seda automaatselt pildistamise osaks. Suvel sellepärast, et see koolitus toimub suviti.
Eemal
Jaanus Järval 17. jaan algajate koolitus tulemas:
http://www.jaanusjarva.com/index.php?id=48
Eemal
Tänud lingi eest, pakub huvi küll.
Eemal
klm76 kirjutas:
Jaanus Järval 17. jaan algajate koolitus tulemas:
http://www.jaanusjarva.com/index.php?id=48
See on täitsa asi, ise sai aasta tagasi käidud ja olen väga rahul. Julgen soovitada!
Eemal
Minugi õpetas Jaanus Järva pildistama ja olen talle selle eest väga tänulik. Temas on õpetaja annet. Julgelt soovitan!
Eemal
Sain ka Jaanuselt abi, kui hakkasin seebika east välja kasvama. Tegelikult olin oma sületäie kodinatega kõigepealt Egerti jutul
Eemal
Vabandan, kui minu küsimus siin kohatu tundub, aga kas selliseid veidi edasijõudnute koolitusi ka tänapäeval on, kuhu oleks asja filmikaameraga pildistajal?
Praegu olen leidnud vaid selliseid, mis on digikaamerate kasutajate jaoks suunatud.
Eemal
Eero kirjutas:
Vabandan, kui minu küsimus siin kohatu tundub, aga kas selliseid veidi edasijõudnute koolitusi ka tänapäeval on, kuhu oleks asja filmikaameraga pildistajal?
Praegu olen leidnud vaid selliseid, mis on digikaamerate kasutajate jaoks suunatud.
Kui nüüd spetsiifiline raw töötlus kõrvale jätta, siis pole koolitusjuttudel ju mingit vahet, kas Sul on filmikaamera või digikaamera. Kompositsioon on universaalne, väljatrükid on niikuinii digipimiku kaudu.
Eemal
Jaanus Järva koolitusel sai käidud, sain targemaks küll, võin samuti soovitada
Eemal
Ka Overall alustab uut õppeaastat. Uued fotokoolitused algajale algavad Tallinnas ja Tartus veebruaris ning Pärnus märtsis.
4 päeva kestval kursusel keskendutakse põhitõdedele, et pilt oma valguse ja teravusega paigas oleks.
Info Overalli koduleheküljel www.overall.ee (must banner teises veerus kirjaga "FOTOKOOLITUS ALGAJALE").
Kellel küsimusi või kommentaare, siis koolituse läbiviija aadress andrus@overall.ee
Andrus
Eemal
Eemal