Sa ei ole sisse loginud.
Palju õnne minugi poolt kõigile!
Niipalju, kui meelde jäi oli Valmari nimi ka sees.
Nojah, mul joppas kah kuuseokastega.
Eemal
..jah ja minul tuli vahepeal ka Meelise nimi meelde.
Eemal
Urmet Pilt kirjutas:
Erik - sinu rebane oli teises voorus aga auhinda ei saanud
ehh ega ma oma saadetud tööde eest ei lootnudki auhinda või mingit äramärkimist saada, minule see rohkem nagu osavõturõõm
Eemal
Aga õnnitlused ka minu poolt kõigile võitjatele ja ära märgitutele !!!
Eemal
Mina nägin Erikul 7 pilti teises voorus.
Õnnitlused võitjatele ja teise vooru pääsejatele!
Eemal
Ma vahepeal täiesti ära unustanud selle võistluse, et siis kus mu nimi läbi lipsas ?
Õnnitlused teistele võitjatele ka
Eemal
see pilt sai sul minu meelest mingi preemia: http://www.looduspilt.ee/?page=pilt&id=23650
Eemal
Eemal
induka poolt märgitud Valmari foto oli Jahimehe eripreemia minu meelest.
Eemal
Valmarile palju õnne! Ja Yyhelyle, kui endisele koolikaaslasele kaa õnne! Ja muidugi KÕIGILE, kes edu saavutasid ÕNNE! Ja tehke veel ja palju paremaid pilte
PS, kuna pildid internetiavarustesse jõuavad?
Eemal
Hundiplika01 kirjutas:
PS, kuna pildid internetiavarustesse jõuavad?
Seda teab vist vanajumal ise või mõni tegelane Eesti Looduse toimetusest. See teema neil kah veidi lonkab aga loodame, et läheb paremaks, sest peatoimetaja lubas järgmisel aastal asju parandada.. vähemalt seda osa, mis piltide konkursile üleslaadimist puudutas.
Eemal
Palju õnne tõesti!
Tore üritus, oli, kui need suured sahmerdamised ja tehnikavead välja arvata...
Liigapalju viimasel hetkel tehtud asju oli. Olen Sveniga ka nõus.
Mõni võidupilt ei meeldinud eriti, oli paremaid. (Mis muidugi on ainult MINU arvamus)
Aga ikkagi, tore et oli ikka väga ilusaid pilte ka.
Eemal
Minupoolsed õnnitlused kõikidele võitjatele ja ka teise vooru pääsenutele!
Ise kahjuks ei jõudnud Tartusse, kas ka kellegil oli aega paari klõpsu tegemiseks, et mingitki aimu saada toimunust?
Eemal
eee, Arvil oli fotokas kaasas, aga ei tea kas tegi:D
Eemal
Kellel Loodusajakirja e-ajakiri Uudistaja ei käi, siis esimene ametlik info on selline:
Eesti Loodus autasustas parimaid taime-, looma- ja seenepildistajaid
3. detsembril oli Tartu ülikooli raamatukogu saalis ajakirja Eesti Loodus üheksanda fotovõistluse lõpuõhtu.
300 piltnikku saatsid võistlusele 2200 fotot. Neid hinnanud ˛üriisse kuulusid Eesti Looduse peatoimetaja Toomas Kukk, MTÜ Loodusajakiri vastutav väljaandja Indrek Rohtmets, maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi professor ja loodusfotograaf Urmas Tartes, fotograaf ja Tartu kõrgema kunstikooli õppejõud Malev Toom ja Peeter Veromann kirjastusest Eesti Loodusfoto.
Peaauhinna – 10 000 krooni eest Canoni tooteid firmalt Overall – võitis Kaarel Kaisel fotoga roohabekast. Esimese auhinna pälvis Juhan Ressar: tuisus lendava kuldnoka jäädvustuse eest. Taimefotode peaauhinna – 6000 krooni eest fotokaupa kaupluste ketilt PhotoPoint – võitis Ingmar Muusikus, esimese preemia varsakapjade pildi eest ning peaauhinna seenepiltide eest sai Egert Tavita.
Noorte hulgast läks loomafotode peaauhind – 5000 krooni väärtuses Canoni tooteid firmalt Overall – Arvi Andersonile Kohilast, ühtlasi pälvis ta eriauhinnad veelooma, taime ja looma seoste kujutamise eest, esimese auhinna taimefotode eest ning Eesti Looduse eripreemia. Loomafotode eest sai esimese auhinna Yyhely Hälvin. Taimefotode eest tunnistati peaauhinna vääriliseks (4000 krooni eest fotokaupa PhotoPhointilt) Mari Seger. Mari jaoks oli see muide üldse esimene fotovõistlus – ja kohe tuli peaauhind! Noorte parima seenefoto eest sai peaauhinna Merily Salura. ˇürii andis välja ka rohkesti eripreemiaid.
Lõpuõhtul kuulati kaht ettekannet: Indrek Rohtmets pajatas oma käikudest Aafrika südamesse ning Urmas Tartes rääkis väikeste asjade pildistamisest. Vaadati fotovõistluse teise vooru pääsenud 600 pilti. Ühtlasi anti kätte ajakirja Horisont võistluse “Oma programmid” auhind. Muusikalise vahelduse eest hoolitses Jaak Tuksam.
Eesti Loodus
Eemal
Pildid üleval. Paljud juba siit saidilt tuttavad.
http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodu … 313e9b4935
Eemal
Vääk, see ei pääsenud teise voorugi :) http://www.looduspilt.ee/?page=pilt&id=22691
Eemal
Kaupo ära põe mis sa ikka tahad, kui isegi üks jahimehe eripreemia anti jaanalinnu portreele Aga üldpildis leidsid autasustamist igati tublid tööd! Aga kuidagi vähe töid on seal 2 vooru fotode seas, ilmselt veel see osa poolik.
Eemal
Ilu on hindaja silmades. Eks nende konkurssidega on nagu on.
Eemal
Uhe momendina, mis kohati tundub Eesti Looduse fotovõistlusel osalejatel-vaatajatel meelest minema, on asjaolu, et see on eelkõige liigi pildistamise konkurss. Liik peab olema pildil äratuntav. Kuitahes ilusad abstraktsed fotod, maastikud jms. kukuvad alati esimeses hindamisvoorus välja.
Eemal
Reeglitest: "Pildistatav taim, loom või seen peab olema äratuntav"
Seega allolev pilt pole äratuntav või lihtsalt ei ületanud zhürii ilumeele latti? Ma ei nori ega midagi, lihtsalt tahan teada kas tulevikus osalen või mitte.
http://www.looduspilt.ee/?page=pilt&id=22691
Eemal
Kaups, tshill. See, et üks või teine pilt siin keskkonnas überhindeid saab, ei tähenda konkursite mõistes (näiteks) mitte midagi. Maitsed on erinevad ja see on mumeelest veidi rumal steitment, et kui ma nüüd ühel aastal muffigi ei saanud, siis järgmisel aastal enam ei osale.
Eemal
Ma peaksin siis pea üldse liiva alla peitma, sest minu 6 pildist märgiti ära ainult 2.
Eemal
Toomas Ili kirjutas:
Kaups, tshill. See, et üks või teine pilt siin keskkonnas überhindeid saab, ei tähenda konkursite mõistes (näiteks) mitte midagi.
Ja vastupidi samuti!
Eemal