Sa ei ole sisse loginud.
Kallid looduse sõbrad!
Mul on Teile hea meel teatada, et minu raamat "Loodus kutsub" on valmis ning saadaval!
Lähemalt loe siit: looduskutsub.moment.ee
Eemal
Palju õnne, Remo!
Eemal
Looduspiltnike raamatute jaoks on varsti vist lisaeelarvet vaja koostada ja aegsalt üks suur raamaturiiul kodus kuhugi paigutada rõõm-rõõm.
Remole õnnitlused!
Eemal
Poes läheb juba raskeks valimisega
Õnnitlen värske raamatu autorit!
Eemal
Minu õnnitlused ka!
Eemal
Eemal
Väga tore! Eesti loodusfoto teemalisi teoseid viimasel ajal nii palju ilmunud, et oi-oi-oi. See vast näitab loodusfoto arengut Eestis ja lisaks toob ehk uusi pildistajaid juurde.
Täna sattusin juhtumisi vanalinna Apollo raamatumajja Tallinnas, seal veel ei märganud seda teiste loodusraamatute seas.
Eemal
Väga head uudised! Õnnitlused Remo.
Eemal
Eemal
Oh õudust ... tõesti jube uudis. Alles Jaagu raamat sai ostetud ja lootus, et verivorstide ja ampuse jaoks jätkub kah veel ressurssi ... aga nüüd tuleb pähkleid närida ja raamatuid sirvida
Eemal
MuumiTroll kirjutas:
Oh õudust ... tõesti jube uudis. Alles Jaagu raamat sai ostetud ja lootus, et verivorstide ja ampuse jaoks jätkub kah veel ressurssi ... aga nüüd tuleb pähkleid närida ja raamatuid sirvida
No siis ei aita miski muu, kui viinerid tuleb kujutada verivorstideks ja limonaad ampuseks.
Eemal
Küsida tasub, Varraku oma poes küsimise peale ka alles tagatoast toodi ;-).
Eemal
Remo raamatut oli täna Ülemiste Apollos täiesti mitu tükki olemas. Isegi Sveni "Värvide lend" oli riiulis. See oli hetkel küll viimane ja minust enam sinna kahjuks ühtegi koopiat ei jäänud.
Eemal
Kui ma Tartus käisin, siis ma veel ei teadnud, et Remo raamat oli just ilmunud.
Heitsin lihtsalt raamaturiiulitele pilgu peale. Ja siis hiljem alles vaatasin Remo blogi.
Mulle igaljuhul tundub, et Varrak paneb iga aasta oma (loodus)fotoraamatute hinnale ühe sajalise otsa. Mitte, et see eriti rõõmustav oleks...
Eemal
Aitäh kõigile heade soovide eest!
Laekunud on ka mitmeid autogrammi ja pühenduse soove. Jagan oma käpajälgi ning pühendust meelsasti.
Olenevalt huviliste hulgast, tuleb siis selleks puhuks teha mingi tunnine istumine. Linnana näen hetkel Tartut, kuid võib-olla annab seda teha ka Tallinnas (sellel laupäeval? asi lahtine, vajab veel täpsustamist). Tartus tõenäoliselt sellel pühapäeval.
Signeeritud raamatut saab soetada ka otse minult, sellisel juhul on hinnaks 415.- krooni.
Huvilistel palun end kirja panna kas siia või e-maili peale.
Minu käest raamatut soovijatele edastan pangaarve, kuhu ootan makset raamatu eest hiljemalt reedeks.
Väljaostmisele lähevad vaid need raamatud, mille eest on 19.dets 10.00 hommikuks raha laekunud.
Eemal
Õnnitlused ka minu poolt. Tundub olevat midagi sellist, mis võiks endalgi riiulis olemas olla.
Eemal
Minul enam ei võiks, vaid on ... Vau ütlesin ma lk 108 oleva udus lendava kure peale (suuremalt paistab hästi hea). Edu autorile.
Eemal
Tere,
need kes raamatu minult tellisid, leiavad selle kirja ka oma postkastist.
Annan teada, et kokkusaamine autogrammi ja pühenduse soovijatega toimub Tallinnas, sellel laupäeval kell 15.oo-17.oo, Pärnu mnt ja Sakala tänava nurgal asuvas kohvikus Reval Café.
Tartus toimub samalaadne üritus sellel pühapäeval, Vanemuise kohvikus Shakespeare, kell 17.oo-18.3o.
Käpajälje saavad raamatusse kõik soovijad!
Kohtumiseni!
Eemal
Lingid jäid maha:
Reval Café, Pärnu mnt ja Sakala tänava nurgal.
Vanemuise kohvik Shakespeare.
Eemal
Palju õnne Remo! Ootan läbematult, et saaks sirvida.
Eemal
Palju õnne, häid kirjandust ilmub tõesti palju, endale paras jõulukink teha:)
Eemal
Ho-ho-hoo.. "jõuluvana" käinud ja kingid käes. Suurepärane raamat Remo! Väga huvitavad ja sisurohked fotod. Häid jõule ja ilusaid pilte edaspidiseks!
Eemal